DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 29.01.2008 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 29.01.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 29.01.2008

Text extras din document
Cursul BNR 29.01.2008 1 EURO = 3.7420 LEI

Valoarea tranzactiilor inregistrate in sedinta de astazi a crescut cu aproape 15% fata de cea din sedinta precedenta, atingand un nivel de 41.23 mil lei. Indicii generali s-au apreciat astazi insa maximul zilei a fost atins la deschidere, dupa aceea instalandu-se o amorteala ce a facut ca acestia sa consemneze aprecieri de sub 2%.

Astazi Societatile de Investitii Financiare au crescut pe fondul unei lichiditati relativ mici. Un volum mai ridicat am intalnit in dreptul SIF Oltenia(SIF5) cu 1.32 mil actiuni schimbate in piata si SIF Muntenia(SIF4) cu peste 2.11 mil actiuni tranzactionate. Actiunile SIF5 s-au apreciat astazi cu 0.83% ajungand la un pret de 3.6400 lei/actiune in timp ce titlurile SIF Muntenia s-au apreciat cu 1.08% peste pretul de referinta, ating la final o cotatie de 1.8700 lei pentru o actiune. De remarcat este faptul ca titlurile sectorului financiar au deschis piata pe un furtunos 3% insa acalmia din piata a facut ca acestea sa inchida mult mai aproape de nivelul de referinta, indicele BET-FI apreciindu-se doar cu 0.88%

Astazi pretul actiunilor BANCII Transilvania(TLV) a cnoscut o crestere de 2.13%, dupa ce criza bursei de la bucuresti din ultimele saptamani a afectat capitalizarea companiei. In piata s-au tranzactionat peste 4.25 mil actiuni la un pret mediu de 0.7200 lei/actiune, pret care a determinat si ultima tranzactie derulata cu titlurile acestui emitent.

Titlurile BRD-Groupe Societe Generale(BRD) s-au apreciat subtil cu un singur pas de cotare, in piata tranzactionandu-se actiuni in valoare de peste 2.27 mil lei majoritatea tranzactiilor realizanduse la un pret de 19.8000 lei/actiune pret cu 0.1000 lei mai mare decat pretul de inchidere si anume 19.7000 lei pentru o actiune BRD.

Si sectorul petrolier a avut parte de cresteri astazi la BVB chiar daca rulajele nu au fost prea convngatoare. Societatea Petrom(SNP) a mai adaugat si ea astazi aproximativ 1.73% la capitalizarea bursiera. S-au tranzactionat aproximativ 1.29 mil actiuni SNP la un pret mediu de 0.4120 lei, sedinta fiind inchisa la un pas de cotare mai jos in 0.4110 lei. Titlurile Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) au consemnat si ele o crestere, aici inregistrandu-se tranzactii in valoare de 1.54 mil lei efectuate intre preturile 0.0872 lei/actiune si 0.0885 lei/actiune. Pretul de referinta pentru urmatoarea sedinta a fost stabilit la 0.0880 lei.

O crestere foarte mare a cunoscut Stac Buzau (STAC) care astazi a crescut cu 1066.67% pe piata XMBS. Volumul tranzactiilor efectuate astazi a reprezentat aproape 33% din companie.STIRI BURSIERE

SC CONDMAG SA BRASOV (COMI)
Societatea face public contractul incheiat cu societatea SC DAFORA SA in valoare de 23,000 euro. Contractul pentru servicii de consultanta incheiat de Condmag cu Dafora va fi achitat in trei transe de societatea brasoveana.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2029.01.2008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
21 useri online

Useri autentificati: