DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 15.03.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 15.03.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 15.03.2007

Text extras din document
Cursul BNR 15.03.2007 1 EURO = 3.3722 RON

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat un volum tranzactionat redus, in comparatie cu ziua precedenta si anume 41.56 mil lei, indicii bursieri inregistrand insa usoare cresteri. BRD - GSG (BRD) a inregistrat o crestere importanta a pretului titlurilor sale, recuperand din deprecierea inregistrata in ziua precedenta, si a inchis ziua cu pretul de 21.00 lei / actiune (+5.00%). Volumul tranzactionat cu titluri BRD a fost unul ridicat de 338.44 mii actiuni cu o valoare totala de aproape 7 mil lei.

SIF Oltenia (SIF5) a fost societatea care a ocupat locul secund in preferintele investitlorilor, inregistrand un volum de 2.32 mil titluri tranzactionate cu o valoare totala de 6.92mil lei. Ultima tranzactie cu titluri SIF Oltenia a fost realizata la pretul de 3.01 lei/actiune stabilind un pret de inchidere cu 3.08% mai ridicat decat cel de referinta. SIF Moldova (SIF 2) a inregistrat o apreciere a capitalizarii bursiere, pretul de inchidere fiind cu 1.92% mai ridicat decat cel de referinta, si anume 2.65 lei/actiune, volumul total tranzactionat fiind de 1.33 mil tilturi cu o valoare totala de 3.54 mil lei.

CNTEE Transelectrica (TEL) a inregistrat o usoara depreciere a valorii titlurilor sale de -0.62% fata de cea inregistrata in sedinta precedenta, pretul de inchidere stabilindu-se la nivelul de 48.00 lei / actiune. Volum tranzactionat cu titluri Transelectrica a fost unul redus, si anume 20.24 mii titluri si cu o valoare totala de 0.97 mil lei.

Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a fost tranzactionat astazi la un pret mediu de 0.0939 lei/ actiune, inchizand ziua cu o apreciere a valorii titlurilor sale fata de pretul de referinat, pana la valoarea de 0.0940 lei/actiune(+1.08%) . Volumul tranzactionat cu titluri RRC a atins nivelul de 12.68 mil actiuni cu o valoare totala de 1.19 mil lei, pretul acestora varind in decursul sedintei intre un minim de 0.0932 RON/actiune si un maxim de 0.0941 LEI/actiune.


STIRI BURSIERE
BRD GROUPE SOCIETE GENERALE S.A
Consiliul de Administratie al BRD GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. convoaca Adunarea Generala Ordinara Si Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor in data de 18 aprilie 2007, pentru toti actionarii inregistrati in Registrul Actionarilor la sfarsitul zilei de 10 aprilie 2007 (data de referinta),avand pe ordinea de zi, printre altele : Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor : Aprobarea situatiilor financiare individuale ale Bancii la 31 decembrie 2006 ; Aprobarea repartizarii profitului si fixarea dividendului pe anul 2006 (dividendul brut propus este de 0,3672 lei / actiune).

Dividendele vor fi platite in termen de maximum 60 de zile de la data adunarii generale. Aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2007 si a Programului de activitate pe exercitiul financiar al anului 2007; Numirea auditorului financiar al Bancii pentru anul 2007 si stabilirea duratei contractului de audit; Aprobarea datei de 4 mai 2007 ca data de inregistrare pentru identificarea actionarilor ce vor beneficia de dividende si asupra carora se rasfrang efectele hotararilor adunarii generale a actionarilor. Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor : Aprobarea modificarii si completarii Actului Constitutiv al BRD Groupe Societe Generale conform propunerilor din Anexa la Convocare si imputernicirea domnului Patrick Gelin, Presedinte - Director General al Bancii, sa semneze Actul Aditional la Actul Constitutiv, precum si forma actualizata a Actului Constitutiv care va cuprinde toate modificarile care au intervenit; Aprobarea realizarii in perioada 2007 2008 a unor emisiuni de obligatiuni intr-un plafon maxim de 500 milioane EUR sau echivalent lei, in conditiile prevazute in nota pusa la dispozitia actionarilor. Consiliul de Administratie va aduce la indeplinire prezenta hotarare, stabilind parametrii individuali ai fiecarei emisiuni; Aprobarea datei de 4 mai 2007 ca data de inregistrare.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2015%2003%202007.PDF


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
21 useri online

Useri autentificati: