DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 11.01.2008 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 11.01.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 11.01.2008

Text extras din document
Cursul BNR 11.01.2008 1 EURO = 3.6621 LEI

Inregistrand atat o valoare mai mica a tranzactiilor, cat si volume mai reduse pe principalele piete fata de ziua precedenta, ultima sedinta de tranzactionare a acestei saptamani s-a inscris pe un trend descendent, majoritatea indicilor bursieri inregistrand scaderi de peste 2 puncte procentuale.

Valoarea totala a tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti in aceasta sesiune a fost de 50.45 mil lei.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de scadere cu volume tranzactionate relativ reduse, dintre acestea evidentiindu-se SIF Muntenia (SIF4) si SIF Oltenia (SIF5) cu 1.74 mil, respectiv 2.14 mil actiuni transferate azi in piata.

Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 20.25 mil lei (aproximativ 46% din valoarea pietei REGULAR). SIF Oltenia (SIF5), cel mai lichid emitent de astazi, a insumat o valoare a tranzactiilor de 8.28 mil lei. Pretul tranzactiilor efectuate a variat intre 3.8500 lei/actiune si 3.9100 lei/actiune, la final stabilindu-se un pret de inchidere usor inferior pretului de referinta, respectiv 3.8600 lei/actiune (-0.26%).

In sectorul bancar, titlurile BRD-Groupe Societe Generale (BRD) au fost cotate astazi la un nivel maxim al pretului de 24.9000 lei/actiune, valoarea tranzactionata ajungand la 6.28 mil lei, cu o variatie negativa a pretului de inchidere de 5.74%. De asemenea, actiunile Banca Transilvania (TLV) au adunat o valoare totala a tranzactiilor de 3.39 mil lei, incheind sedinta la un pret similar zilei de ieri, adica 0.8450 lei/actiune.

Facand referire si la sectorul petrolier, actiunile Petrom Bucuresti (SNP) s-au tranzactionat la un pret minim de 0.4810 lei/actiune (-1.03%), consemnand o valoare a tranzactiilor de 2.51 mil lei, iar cele ale Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) au inchis sedinta la un pret de 0.0990 lei/actiune, cu o valoare tranzactionata redusa de 0.87 mil lei.

Actiunile companiei din domeniul farmaceutic, Biofarm Bucuresti (BIO), au adunat astazi o valoare a tranzactiilor de 1.90 mil lei, clasandu-se si ele printre cele mai lichide titluri din aceasta sesiune. La inchidere, pretul actiunilor BIO a fost de 0.5350 lei/actiune, in scadere cu 1.83% fata de inchiderea zilei precedente.STIRI BURSIERE

FAUR BUCURESTI (FAU)
Ca urmare a intrunirii Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor societatii din data de 10.01.2008, la care au fost prezenti actionarii si reprezentanti ai acestora, reprezentand 98.96319% din capitalul social, s-au hotarat si aprobat, printre altele, urmatoarele: contractarea de catre societate a unui credit in suma de 10,000,000 euro, de la Banca Italo Romena Sucursala Bucuresti, necesar pentru finantarea investitiilor ce vor fi efectuate in S.C. FAUR S.A.; constituirea unor garantii in vederea garantarii creditului ce va fi contractat, prin ipotecarea urmatoarelor bunuri imobile: imobil compus din constructii si teren aferent in suprafata totala de 10,852.66 mp, precum si imobil compus din constructii si teren aferent in suprafata totala de 17,485.2 mp. Data de inregistrare aprobata in temeiul art. 238 din Legea pietei de capital este data de 25.01.2008.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2011%2001%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
59 useri online

Useri autentificati: