DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 14.01.2008 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 14.01.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 14.01.2008

Text extras din document
Cursul BNR 14.01.2008 1 EURO = 3.7106 LEI

Debutul saptamanii bursiere a marcat noi scaderi la Bursa de Valori Bucuresti, indicii bursieri marcand pierderi de peste doua puncte procentuale. Cea mai mare pierdere a inregistrat-o insa indicele Societatilor de Investitii Financiare, BET-FI cu 3.80% fata de sedinta de vineri si 16.44% fata de inceputul anului.

Cel mai tranzactionat emitent a fost in sedinta de astazi, SIF Oltenia (SIF5) ale carei actiuni au fost schimbate in piata intr-un numar de 1.89 mil titluri, la o valoare totala de 7.11 mil lei. Pretul titlurilor SIF5 a oscilat astazi intre un minim de 3.7000 lei/actiune si un maxim de 3.8200 lei/actiune, pretul de inchidere stabilizandu-se la valoarea de 3.7000 lei/actiune (-4.15%). Banca Transilvania (TLV) a adunat peste 5.24 mil actiuni tranzactionate la un pret mediu de 0.8300 lei/actiune. Pretul de inchidere a atins valoarea de 0.8200 lei /actiune (-2.96%), acesta fiind si minimul zilei, dupa ce in decursul sedintei a atins un maxim de 0.8450 lei/actiune.

O pierdere semnificativa a capitalizarii bursiere a inregistrat-o si C.N.T.E.E. Transelectrica (TEL), valoarea titlurilor sale depreciindu-se astazi cu 6.16%, pretul de inchidere fiind de 33.5000 lei/actiune. Volumul tranzactionat cu titluri TEL a fost unul modest, de doar 8.68 mii actiuni.

BRD-Groupe Societe Generale (BRD) a continuat deprecierea capitalizarii bursiere, pretul de inchidere al acestei sedinte fiind de 22.5000 lei/actiune, cu 2.17% mai scazut decat cel de referinta, si cu 19.64% mai scazut decat ultimul pret al anului trecut. Titlurile BRD au fost tranzactionate astazi intr-un numar de 168.8 mii actiuni, pretul variind intre un minim de 22.5000 lei/actiune si un maxim de 23.6000 lei/actiune.

In cadrul sectorului petrolier listat la BVB, atat Rompetrol Rafinare Constanta (RRC), cat si Petrom SA (SNP) au marcat deprecieri de aproape doua puncte procentuale. Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a inchis sedinta de tranzactionare la pretul de 0.0971 lei/actiune (-1.92%), in timp ce Petrom SA (SNP) a marcat o depreciere a pretului de 1.87%, la pretul de 0.4720 lei/actiune. Biofarm SA (BIO) a inregistrat astazi un volum tranzactionat de 1.81 mil titluri, cu o valoare totala de 0.95 mil lei. Petul de deschidere pentru tilurile BIO a fost de 0.5350 lei/actiune, ultima tranzactie cu titluri BIO fiind efectuata la aceeasi valoarea, respectiv 0.5200 lei/actiune (-2.80%).STIRI BURSIERE

BANCA COMERCIALA CARPATICA S.A (BCC)
" In urma dezbaterilor, ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA A ACTIONARILOR a hotarat cu unanimitate de voturi, punctele incluse pe ordinea de zi, dupa cum urmeaza: 1. Se aproba modificarea art.18, pct. 18.1 din Actul Constitutiv al Bancii, dupa cum urmeaza: "Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor, la propunerea membrilor actuali sau a actionarilor, alege Consiliu de Administratie, care este alcatuit din 9 membrii (numiti administratori) avand reputatia si experienta adecvate activitatii Bancii. Administratorii exercita responsabilitatile si sarcinile stabilite doar dupa aprobarea de catre Banca Nationala a Romaniei. Administratorii sunt alesi pe o perioada de 4 ani, fiind reeligibili. 2. Se aproba data de 31 ianuarie 2008 ca data de Inregistrare pentru identificarea actionarilor asupra carora se rasfrang efectele hotararilor adunarii generale extraordinare a actionarilor. "

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2014%2001%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
138 useri online

Useri autentificati: