DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 10.01.2008 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 10.01.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 10.01.2008

Text extras din document
Cursul BNR 10.01.2008 1 EURO = 3.6822 LEI

Sedinta bursiera de astazi aduce noi pierderi emitentilor listati la bursa bucuresteana. Dupa ce au deschis sedinta in crestere fata de precedenta, principalii indici, BET si BET-FI, au coborat rapid sub referinta stabilita in sedinta precedenta.

Cel mai tranzactionat emitent in sedinta de astazi a fost in piata principala SIF Moldova (SIF2) cu un rulaj destul de bun, aproximativ 9.87 mil lei. In prima parte a sedintei pretul actiunilor SIF2 a atins un maxim de 3.1500 lei/actiune (+1.61%). In scurt timp insa, presiunea exercitata de vanzatori a coborat cursul actiunilor SIF2 pana la 3.0300 lei, referinta pentru sedinta de maine fiind stabilita la 3.0600 lei/actiune, in scadere cu 1.29%.

Actiunile SIF Oltenia (SIF5) cu o valoare a tranzactiilor de 9.50 mil lei, au inchis sedinta de astazi in scadere cu 0.77% la pretul de 3.8700 lei/actiune. Acest emitent a inregistrat in urma acestei sedinte un pret mediu mai mic cu doar un pas de cotare fata de referinta acestei zile, 3.8900 lei/actiune, in destule randuri cotatia SIF5 fiind peste referinta acestei sedinte.

Sectorul bancar a si-a continuat si el deprecierea, in special cotatia Bancii Transilvania (TLV) avand de suferit in urma acestei sedinte. La finalul sedintei, in urma vanzarilor sustinute, cotatia unei actiuni TLV a coborat pana la 0.8450 lei/actiune (-4.52%), pret la care a si inchis aceasta sesiune de trenzactionare.

Petrom SA (SNP), cel mai mare emitent cotat la bursa bucuresteana, a inregistrat si el o pierdere de nu mai putin de 4.71%. Lichiditatea acestui emitent a fost destul de buna, valoarea tranzactiilor ridicandu-se la 4.22 mil lei, cu toate astea SNP a trecut si el pe pierdere de la inceputul anului ca si celelalte blue-chip-uri ale bursei bucurestene.

Actiunile Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) inchid sedinta de tranzactionare pentru prima oara in acest an sub valoarea nominala, pretul de referinta pentru maine fiind stabilit la 0.0990 lei/actiune. Lichiditatea acestui emitent a fost si ea destul de modesta, valoarea tranzactionata de investioari in dreprul acestui simbol fiind de 1.15 mil lei.STIRI BURSIERE

Petrom SA (SNP)
Directoratul Petrom are doi membri noi, acestia sunt Siegfried Gugu, care va fi responsabil de divizia de servicii de explorare si productie, si Gerald Kappes, sef al diviziilor de gaze, energie si, respectiv produse chimice, a anuntat astazi emitentul.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2010%2001%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
25 useri online

Useri autentificati: