DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 10.12.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 10.12.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 10.12.2007

Text extras din document
Cursul BNR 10.12.2007 1 EURO = 3.5150 LEI

Sesiunea de tranactionare de la inceputul acestei saptamani a adus o usoara scadere a majoritatii indicilor bursieri, exceptie facand indicele Societatilor de Investitii Financiare, respectiv indicele BET-FI a carui variatie finala a fost de +1.48%. Valoarea totala a tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti a fost de 137.65 mil lei.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de crestere cu volume tranzactionate relativ ridicate, dintre acestea evidentiindu-se SIF Moldova (SIF2) si SIF Muntenia (SIF4), cu peste 2.00 mil actiuni, respectiv 2.70 mil actiuni transferate azi in piata. Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 28.34 mil lei (aproximativ 55% din valoarea pietei REGULAR).

SIF Oltenia (SIF5), cel mai lichid SIF de astazi, a insumat o valoare a tranzactiilor de 7.01 mil lei.

Pretul tranzactiilor efectuate a variat intre 4.2300 lei/actiune si 4.3800 lei/actiune, la final stabilinduse un pret de inchidere superior pretului de referinta, adica de 4.3400 lei/actiune (+1.40%).

Emitentul cu cea mai mare lichiditate de astazi a fost Prodplast Bucuresti (PPL), in timpul sedintei fiind tranzactionate actiuni in valoare de peste 8.67 mil lei. Unul dintre ordinele introduse si executate in piata a fost de aproximativ 2.00 mil actiuni, la pretul de 4.2000 lei/actiune. La inchidere, pretul actiunilor PPL a fost de 4.2000 lei/actiune, in crestere cu 9.95% fata de inchiderea de vineri.

Facand referire la sectorul bancar, actiunile BRD Groupe Societe Generale (BRD) s-au tranzactionat la un pret mediu de 25.3000 lei/actiune, consemnand o valoare a tranzactiilor de 5.94 mil lei si incheind sedinta cu o variatie similara a pretului fata de inchiderea saptamanii trecute, respectiv 25.7000 lei/actiune, in timp ce titlurile Bancii Transilvania (TLV) au inchis sedinta la un pret de 0.8650 lei/actiune (+0.58%), cu o valoare tranzactionata de 2.62 mil lei.

Actiunile societatii SSIF Broker Cluj Napoca (BRK) au adunat astazi o valoare a tranzactiilor de 1.12 mil lei, incheind sedinta la un pret de 2.6500 lei/actiune, in crestere cu 0.76% fata de nivelul pretului de referinta.

Pe piata DEALS, s-a realizat o tranzactie cu actiunile Rompetrol Rafinare Constanta (RRC), respectiv un volum total transferat de aproximativ 13.46 mil actiuni RRC, tranzactia fiind executata la pretul de 0.1040 lei/actiune. Pretul la care s-a perfectat tranzactia cu titlurile RRC a fost inferior pretului de inchidere din piata principala.STIRI BURSIERE

SIF MUNTENIA (SIF4)
Societatea de Investitii Financiare Muntenia S.A. a subscris in cadrul ofertei publice initiale organizate de SNTGN Transgaz S.A. un numar de 156,320 de actiuni. Valoarea totala a actiunilor subscrise este de 30,000,934.40 lei.

PRODPLAST BUCURESTI (PPL)
Ca urmare a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor din data de 06.12.2007, a fost aprobata acordarea de competente si mandatarea Consiliului de Supraveghere de a decide efectuarea de plasamente de capital (cumparari-vanzari pe pietele reglementate), in limita sumei de 2 mil de euro prin subscrierea de actiuni reprezentand participari la operatiuni de tip IPO, majorari de capital social, achizitii de actiuni in titluri cu lichiditatea mare, in vederea valorificarii eficiente a disponibilitatilor banesti ale S.C. Prodplast S.A. Bucuresti. Consiliul de Supraveghere este imputernicit sa decida asupra perioadei pe care se face plasamentul. In acest sens, Directoratul va aduce la implinire hotararile Consiliului de Supraveghere. Data de inregistrare aprobata pentru identificarea actionarilor asupra carora se rasfrang efectele hotararii AGEA este data de 24.12.2007.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2010%2012%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
29 useri online

Useri autentificati: