DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 03.12.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 03.12.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 03.12.2007

Text extras din document
Cursul BNR 03.12.2007 1 EURO = 3.5078 LEI

Valoarea tranzactiilor inregistrate in sedinta de astazi a fost de 2.64 ori mai semnificativa decat cea inregistrata in sedinta precedenta, cele peste 9800 de tranzactii insumand 205 mil lei. Indicii generali au inregistrat o noua zi de aprecere a valorilor, cea mai importanta petrecandu-se pe indicele BETFI, care a castigat in aceasta sedinta 1.39%, valoarea la inchidere fiind de 71,908.62

Astazi Societatile de Investitii Financiare au consemnat aprecieri usoare ale preturilor. O lichiditate mai ridicata am intalnit in dreptul SIF Muntenia(SIF4) cu 2.84 mil actiuni schimbate in piata si SIF Oltenia(SIF5) cu peste 1.42 mil actiuni tranzactionate. Actiunile SIF4 s-au apreciat astazi cu 0.48% ajungand la un pret de 2.1100 lei/actiune in timp ce titlurile SIF Oltenia s-au apreciat cu 2.03%, stabilizandu-se la inchidere in jurul valorii 4.0300 lei/actiune. Nici celelalte SIF-uri nu au facut rabat de la urcarile de astazi, indicele BET-FI apreciindu-se cu aproape 1000 de puncte.

Titlurile ROMPETROL RAFINARE CONSTANTA(RRC) au consemnat o scadere de 3.85%, aici inregistrandu-se tranzactii in valoare de doar 0.17 mil lei efectuate intre preturile 0.1000 lei/actiune si 0.1040 lei/actiune. Pretul de referinta pentru urmatoarea sedinta a fost stabilit la 0.1000 lei.

Celalalt reprezentant al sectorului petrolier Petrom SA (SNP) a avut o evolutie la fel de slaba in lichiditate precum Rompetrol. Valoarea tranzactiilor cu actiuni SNP a fost de putin este 0.62 mil. lei, emitentul inchizand sedinta in pretul in care a inchis si saptamana trecuta adica 0.4900 lei.

Emitentii apartinand sectorului bancar au avut parte de o lichiditate mai buna in sedinta de astazi, Banca Transilvania (TLV) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de 2.38 mil. lei. Valoarea de referinta a fost stabilita pentru sedinta de maine la 0.8250 lei/actiune, marcand o stationare la acest nivel pentru ultimele sedinte de tranzactionare.

Banca Romana pentru Dezvoltare (BRD) a cunoscut o crestere a capitalizarii bursiere de 0.84%. Valaorea tranzactiilor cu acest emitent a depasit astazi pragul de 1 mil. de euro. Pretul la care a fost realizata ultima tranzactie cu titluri BRD a fost 24.0000 lei/actiune.

2 tranzactii de pe piata obligatiunilor au facut astazi ca valoarea tranzactionata sa sara de valorile normale. Mai precis 2 tranzactii cu obligatiuni apartinand Bancii Europene de Investitii.

Tranzactiile au insumat peste 153 mil lei si au fost facute la pretul de referinta.STIRI BURSIERE

SC AMONIL S.A. (AMO)
In adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din 28.09.2007 in Hotararea nr1 au fost dispuse o serie de masuri pentru punerea in functiune si modernizarea acestei societati.

Firma Zalois Limited s-a angajat ferm sa contribuie la acest proces, iar primele rezultate s-au vazut. A fost desemnat ca manager al Consortiului societatea SC INTERAGRO SA, firma cu o vechime de aproape 15 ani, iar prin presedintele Ioan Niculae s-au demarat negocierile cu creditorii Societatii pentru rezolvarea in mod corect a conflictelor comerciale care incatusasera societatea Amonil in perioada anterioara. In mai putin de 2 luni au fost create peste 900 locuri de munca, intr-o zona afectata de seceta acestui an, au fost reangajati specialisti cu experienta si cu ajutorul lor, se va deschide un centru de pregatire si perfectionare a cadrelor necesare industriei chimice romanesti.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2003.12.2007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
170 useri online

Useri autentificati: