DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 28.11.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 28.11.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 28.11.2007

Text extras din document
Cursul BNR 28.11.2007 1 EURO = 3.5615 LEI

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat astazi evolutii in directii total diferite pentru fiecare sector, astfel BET-FI a inchis pe un verde 0.59% in timp ce BET si BET-C au inregistrat minusuri considerabile. S-au tranzactionat astazi putin peste 60 mil lei, cu valori mai mari pentru piata REGULAR si piata DEALS .

Societatile de Investitii Financiare, singurele bluechip-uri ce au inchis intr-o zona cat de cat verde, au dominat sedinta de tranzactionare, peste 23 mil. lei fiind trazactionate de actiuni SIF, insemnand peste 54% din piata REGULAR. Cel mai tranzactionat emitent a fost SIF Muntenia (SIF4), cu un volum de 2.82 mil. actiuni tranzactionate. Acesta a inchis sedinta de tranzactionare la pretul de 2.0500 lei/actiune, acelasi pret in care a inchis si sedinta precedenta. Si SIF Moldova (SIF2) a inregistrat o valoare tranzactionata importanta schimbandu-se actiuni in valoare de 5.4 mil lei cu o crestere a cotatiei de 0.66% decat cel din sedinta precedenta. Per ansamblu Societatile de Investitii Financiare au cunoscut usoare aprecieri astazi, indicele BET-FI ajungand la valoarea de 68,541.01 puncte.

Sectorul petrolier si cel bancar au fost urmatoarele ca valori tranzactionate. Actiunile PETROM (SNP) s-au depreciat astazi cu 2.63% , volumul de aproape 10 mil actiuni fiind tranzactionat la un pret mediu de 0.4900 lei. Inchiderea sedintei de tranzactionare a stabilit pretul de referinta al SNP, pentru sedinta de maine de 0.4810 lei pe actiune. Capitalizarea Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a pierdut astazi 1.84%. S-au tranzactionat aproape 7.2 mil actiuni, ultima tranzactie stabilind pretul de inchidere la 0.0962 lei pe actiune.

Pretul titlurilor Banca Transilvania (TLV) a coborat astazi, in piata realizandu-se 342 tranzactii la un pret mediu de 0.8100 lei, valoarea depasind cu putin 4.67 mil lei. Ultima tranzactie la TLV a stabilit un pret de inchidere de 0.8000 lei pe actiune (0.62%). Actiunile BRD-GSG au avut o sedinta de tranzactionare mai agitata cu 124 mii actiuni tranzactionate, iar ultimul pret a consemnat o inchidere cu 2.13% mai scazuta fata de sedinta de marti.

Actiunile CNTEE Transelectrica(TEL) au inregistrat o corectie in sedinta de astazi, pretul coborand cu 3.19%. Referinta pentru maine a ajuns la 30.3000 lei. Lichiditatea a fost insa destul de slaba, valoarea tranzactiilor fiind 0.51 mil. lei.STIRI BURSIERE

CNTEE TRANSELECTRICA (TEL)
In urma desfasurarii AGOA societatea anunta aprobarea promovarii catre Ministerul Economiei a proiectului de Hotarare de Guvern pentru trecerea din domeniu public al statului in domeniul privat al statului in vederea scoaterii din functiune, casarii si valorificarii mijloacelor fixe concesionate Companiei Nationale de Transport a Energiei Electrice Transelectrica S.A. conform legislatiei in vigoare.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2028.11.2007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
29 useri online

Useri autentificati:

Dan