DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 27.11.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 27.11.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 27.11.2007

Text extras din document
Cursul BNR 27.11.2007 1 EURO = 3.5865 LEI

Sedinta bursiera de astazi a fost dominata in prima parte de presiunea exercitata de cumparatori, in a doua parte insa, vanzatorii au coborat preturile la nivel aproximativ egal cu cel la care au deschis astazi.

Cel mai tranzactionat emitent in sedinta de astazi a fost SIF Banat Crisana (SIF1), cu un rulaj de aproximativ 9.35 mil lei. Pe parcursul sedintei pretul actiunilor SIF1 au atins un maxim de 3.1100 lei/actiune (+1.63%), ultima tranzactie din aceasta sedinta efectuandu-se la 3.0000 lei/actiune, ceea ce inseamna o depreciere de 1.96%.

Urmatorul in topul celor mai tranzactionati emitenti este SIF Moldova (SIF2) cu o valoare tranzactionata de 7.01 mil lei. Si cotatia acestui emitent, dupa ce a atins un maxim de 3.1000 lei/actiune s-a depreciat in a doua parte a sedintei. Pretul de referinta pentru sedinta de maine a fost stabilit la 3.0100 lei pentru o actiune SIF2, in scadere cu 1.31% fata de sedinta precedenta.

BRD Groupe Societe Generale (BRD), a inregistrat o lichiditate destul de buna, valoarea tranzactionata astazi in dreptul acestui emitent fiind de aproximativ 3.06 mil lei. Si acest emitent a inchis sedinta in scadere, adica 23.5000 lei pentru o actiune BRD.

Capitalizarea acestui emitent s-a depreciat in urma sedintei de astazi cu 1.26%.

Celalalt emitent apartinand sectorului bancar, Banca Transilvania (TLV), a beneficiat de un interes ceva mai scazut din partea investitorilor, valoarea tranzactiilor efectuate cu actiunile acestui emitent fiind de 2.54 mil lei. Sedinta de maine va avea un pret de referinta de 0.8050 lei/actiune (-2.42%).

Actiunile Broker Cluj (BRK) au inchis sedinta de astazi in crestere, valoarea tranzactionata astazi in dreptul acestui emitent fiind insa putin sub 1 mil lei. Dupa ce au atins in prima parte a sedintei un maxim de 2.5400 lei/actiune, cursul unei actiuni BRK la sfarsitul sedintei se afla la 2.4700 lei, marcand astfel o crestere a capitalizarii bursiere cu 0.82%.STIRI BURSIERE

SIF Moldova SA (SIF2)
SIF Moldova SA informeaza actionarii cu privire la finalizarea unui litigiu cu AVAS avand ca obiect actiunea in pretentii a AVAS prin care solicita obligarea societatii la plata unor sume de bani provenind din doua bilete la ordin anulate anterior de catre SIF Moldova SA. “Conform Deciziei nr. 2978 pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia comerciala in dosarul 87/32/2006 s-a respins recursul formulat de AVAS impotriva Sentintei Civile nr. 140 din 20.07.2006 a Curtii de Apel Bacau – Sectia comerciala si contencios administrativ in care s-a respins actiunea AVAS prin care solicita obligarea SIF Moldova SA la plata sumei totale de 490.000 USD reprezentand contravaloarea a doua bilete la ordin anulate in prealabil printr-o hotarare definitiva si irevocabila de catre SIF Moldova SA. Decizia nr. 2978 a Sectiei comerciale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie este irevocabila.“

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2027%2011%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
23 useri online

Useri autentificati: