DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 23.11.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 23.11.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 23.11.2007

Text extras din document
Cursul BNR 23.11.2007 1 EURO = 3.6221 LEI

Ultima sedinta de tranzactionare a acestei saptamani a fost caracterizata de o volatilitate destul de ridicata, finalul sedintei fiind dominat de catre cumparatori. Cea mai puternica crestere a fost inregistrata la final de indicele general al pietei principale, BET-C, acesta urcand cu 144.26 puncte.

Cel mai tranzactionat emitent in sedinta de astazi a fost SIF Oltenia (SIF5), cu un rulaj de peste 12.61 mil lei. Pe parcursul sedintei pretul actiunilor SIF5 a coborat pana la un minim de 3.5800 lei/actiune. Presiunea exercitata de cumparatori, mai ales in ultima parte a sedintei, a urcat pretul actiunilor SIF5 pana la 3.7000 lei/actiune (+1.65%), pret la care s-a si inchis aceasta sesiune.

Urmatorul in topul celor mai tranzactionati emitenti este SIF Moldova (SIF2) cu o valoare tranzactionata de aproximativ 10 mil lei. Dupa ce a atins un maxim de 2.9300 lei/actiune, acest emitent a inchis sedinta la acelasi nivel cu precedenta, respectiv 2.9000 lei/actiune.

BRD Groupe Societe Generale (BRD), a inregistrat o lichiditate destul de buna, valoarea tranzactionata astazi in dreptul acestui emitent fiind de aproximativ 1.87 mil lei. Si acest emitent a inchis sedinta la nivelul maxim atins astazi, adica 23.0000 lei pentru o actiune BRD. Capitalizarea acestui emitent a urcat in urma sedintei de astazi cu 3.60%.

Celalalt emitent apartinand sectorului bancar, Banca Transilvania (TLV), a beneficiat de un interes ceva mai ridicat din partea investitorilor, valoarea tranzactiilor efectuate cu actiunile acestui emitent ridicanduse la 5.32 mil lei. Sedinta de luni va avea un pret de referinta de 0.8150 lei/actiune (+0.62%).

Actiunile Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) au inregistrat in sedinta de astazi o revenire dupa ce in ultima perioada au scazut destul de mult. Lichiditatea nu a fost insa destul de buna, valoarea tranzactionata astazi pe acest emitent a fost de doar 842 mii lei. Referinta stabilita pentru inceputul saptamanii viitoare este 0.0990 lei/actiune, in crestere cu 4.76% fata de sedinta precedenta.

Si actiunile Broker Cluj (BRK) au inchis sedinta de astazi in crestere, valoarea tranzactionata astazi fiind de 1.59 mil lei. Presiunea exercitata de cumparatori a fost mare si pentru acest emitent, cotatia urcand la finalul sedintei pana la 2.2600 lei/actiune (+5.12%).STIRI BURSIERE

SIF TRANSILVANIA SA (SIF3)
SIF Transilvania informeaza ca C.N.V.M. a emis si ne-a comunicat Ordonanta nr. 929 din 22 noiembrie 2007, urmare careia se blocheaza pentru o perioada de 2 saptamani, incepand cu data de 24.11.2007, transferul pachetului de 546,071,666 actiuni emise de societatea noastra ca urmare a Hotararii A.G.E.A. nr. 1/27 aprilie 2007 privind operatiunea de majorare a capitalului social.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2023%2011%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
35 useri online

Useri autentificati: