DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 22.11.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 22.11.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 22.11.2007

Text extras din document
Cursul BNR 22.11.2007 1 EURO = 3.5944 LEI

Bursa de Valori Bucuresti a consemat si astazi scadere a preturilor, tranzactionandu-se aproximativ 78.70 mil lei. Indicii bursieri au consemnat si ei scaderi cel mai afectat fiind indicele BET-FI ce a scazut cu 1.63%.

Cei mai tranzactionati emitenti au apartinut astazi sectoarelor financiar si bancar. In sectorul financiar peste 34.20 milioane lei au fost trazactionate cu actiuni apartinannd SIF-urilor, reprezentand aproximativ 43.46% din valoarea totala a tranzactiilor inregistrate astazi la BVB . Cel mai tranzactionat emitent a fost SIF Moldova (SIF2), cu un volum de aproape 4.00 mil. actiuni tranzactionate. Acesta a inchis sedinta de tranzactionare la pretul de 2.9000 lei/actiune, cu o depreciere de 0.68%. Si SIF Oltenia (SIF5) a inregistrat o valoare tranzactionata importanta, tranzactionandu-se actiuni in valoare de 11.09 mil lei stabilind un pret de inchidere mai mic cu 1.89% decat cel din sedinta precedenta.

Per ansamblu Societatile de Investitii Financiare au cunoscut usoare deprecieri si astazi, indicele BET-FI ajungand la valoarea de 65,649.73 puncte.

In sectorul bancar cel mai lichid BRD Groupe Societe Generale (BRD) a iesit in evidenta ca fiind cel mai lichid titlu al acestui sector.

Actiunile acestui emitent au avut o sedinta de tranzactionare agitata cu 431 mii actiuni tranzactionate, consemnand o valoare tranzactionata de aproape 2.6 mil euro, in timp ce ultimul pret a galopat spre un nou minim al ultimelor 6 luni, 22.2000 lei pentru o actiune (-3.06%). In alta ordine de idei, pretul titlurilor Banca Transilvania (TLV) a scazut si el astazi, in piata realizandu-se 392 tranzactii la un pret mediu de 0.8100 lei, valoarea fiind aproape de 5.50 mil lei. Ultima tranzactie la TLV a stabilit un pret de inchidere de 0.8100 lei pe actiune (-1.22%).

In sectorul petrolier s-a consemnat una din putinele cresteri ale zilei bursiere. Actiunile Petrom (SNP) s-au apreciat astazi cu 1.43% , volumul de aproape 7 mil actiuni fiind tranzactionat la un pret mediu de 0.4900 lei. Inchiderea sedintei de tranzactionare a stabilit pretul de referinta al SNP, pentru sedinta de maine de 0.4950 lei pe actiune. Daca cotatia actiunilor Petrom s-a miscat astazi in sensul pozitiv iata ca cea a actiunilor Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a urmat un curs diferit, a pierdut astazi -2.07%. S-au tranzactionat aproape 20 mil actiuni, ultima tranzactie stabilind pretul de inchidere la 0.0945 lei pe actiune. Actiunile CNTEE Transelectrica(TEL) au inregistrat si astazi o corectie a cotatiei. Pretul continua sa stabileasca noi minime de la inceputul anului coborand astazi cu 1.30%. Referinta pentru maine a ajuns la 30.4000 lei pe fondul unui volum tranzactionat de 37 mii actiuni.STIRI BURSIERE

MECANICA CEAHLAU(MECF)
BVB informeaza despre reluarea tranzactionarii actiunilor S.C MECANICA CEAHLAU S.A Piatra Neamt (MECF). Aceasta va fi efectuata, in sedinta de tranzactionare de vineri, 23.11.2007. B.V.B informeaza totocdata ca, pentru simbolul MECF, in sedinta de tranzactionare din data de 23.11.2007 variatia procentuala a pretului ordinelor de bursa (fata de pretul de referinta inregistrat in sedinta de tranzactionare din data de 07.10.2007) se modifica la +/- 99%, in conformitate cu prevederile Titlului III, Art. 41, b) si Art. 118 (3) din Codul B.V.B.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2022.11.2007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
25 useri online

Useri autentificati: