DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 06.04.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 06.04.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 06.04.2007

Text extras din document
Cursul BNR 06.04.2007 1 EURO = 3.3381 LEI

Ultima sedinta de tranzactionare a acestei saptamani a fost caracterizata de o lichiditate destul de scazuta. Inchiderea acestei saptamani a adus noi cresteri la nivelul indicilor bursieri, cea mai mare inregistrand-o BETC.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare s-au regasit iarasi printre preferatele investitorilor, cel mai lichid emitent fiind astazi SIF Banat-Crisana (SIF1) a carui valoare tranzactionata a fost de numai 5.42 mil lei. Pe fondul acestei lichiditati scazute actiunile SIF1 au stabilit ca pret de referinta pentru saptamana viitoare 2.8500 lei pentru o actiune, acelasi cu cel al sedintei de astazi.

Al doilea in topul celor mai lichizi emitenti s-a situat astazi SIF Oltenia (SIF5) cu o valoare a tranzactiilor de 4.99 mil lei. Acest emitent a suferit si el la capitolul lichiditate dar a si consemnat o volatilitate destul de ridicata, preturile la care s-au tranzactionat actiunile SIF5 osciland intre 3.2000 si 3.3000 lei/actiune. Pretul la care s-a realizat ultima tranzactie a fost in crestere cu 0.31% fata de cel de referinta (3.2600 lei/actiune).

Sectorul petrolier a inregistrat si el o lichiditate scazuta. Nici unul din principalii emitenti ai acestui sector nu au reusit sa depaseasca 0.5 mil lei la valoarea tranzactiilor. Actiunile Petrom (SNP) au inregistrat o crestere a capitalizarii bursiere de 1.79% stabilind un pret de referinta pentru sedinta de marti de 0.5700 lei/actiune

Din nou emitentul Alro Slatina (ALR) a inchis sedinta de tranzactionare inregistrand o crestere puternica. De remarcat faptul ca aceasta este prima sedinta in care emitentul nu a inchis inregistrand pretul maxim. Acest emitent a avut insa o lichiditate destul de buna, valoarea tranzactiilor ridicanduse la 1.66 mil lei iar pretul la care a inchis saptamana acest emitent a fost 8.7000 lei/actiune in crestere cu 10.13%.

Nici sectorul bancar nu avut o lichiditate ridicata, doar Banca Transilvania (TLV) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de peste 1 mil lei. Si acest emitent se regaseste printre cei 22 de emitenti de pe piata Regular care au inregistrat cresteri astazi. Pretul la care s-a realizat ultima tranzactie a acestei saptamani a fost 1.0600 lei pentru o actiune TLV, ceea ce inseamna o crestere a acestui emitent cu 0.95% fata de sedinta precedenta.STIRI BURSIERE

ALUMIL ROM INDUSTRY S.A.
Bursa de Valori Bucuresti S.A. informeaza ca ALUMIL ROM INDUSTRY S.A. Bucuresti a fost admisa la tranzactionare sectorul Titluri de capital Categoria 2 actiuni de catre Consiliul Bursei de Valori Bucuresti, in sedinta de luni 2 aprilie 2007. Tranzactionarea actiunilor emise de ALUMIL ROM INDUSTRY S.A. Bucuresti va incepe luni 16 aprilie 2007. Principalele caracteristici ale actiunilor emise de ALUMIL ROM INDUSTRY S.A. Bucuresti sunt:
 • simbol: ALU;
 • cod ISIN: ROALUMACNOR8;
 • numar actiuni: 31.250.000;
 • valoarea nominala: 0,2 LEI.

  Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20%20piata%2006%2004%202007.pdf


 • Lumea bursiera

  Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  57 useri online

  Useri autentificati: