DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 21.11.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 21.11.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 21.11.2007

Text extras din document
Cursul BNR 21.11.2007 1 EURO = 3.5393 LEI

Volumele transferate astazi pe bursa la diferite preturi au dat un ton destul de pesimist sesiunii de tranzactionare, principalii indici inregistrand scaderi de peste 1.5 puncte procentuale, cu mentiunea indicelui BET-FI in scadere cu 3.31%. Valoarea totala a tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti in aceasta sedinta a fost de 83.01 mil lei.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de scadere, cu volume tranzactionate ridicate. Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 47.18 mil lei (aproximativ 68% din valoarea pietei REGULAR). SIF Moldova (SIF2), cel mai lichid emitent de astazi, a inregistrat o valoare a tranzactiilor de 15.12 mil lei, cu un pret mediu al tranzactiilor de 2.9400 lei/actiune si o variatie finala de 4.58%, comparativ cu ultimul pret de inchidere de ieri.

In sectorul petrolier, actiunile Petrom Bucuresti (SNP) s-au tranzactionat in valoare de 6.53 mil lei, pretul de inchidere stabilindu-se la nivelul de 0.4880 lei/actiune (+0.62%). Ramanand in acelasi sector, titlurile Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) s-au depreciat cu 1.53%, astazi tranzactionandu-se actiuni in valoare de aproximativ 2.39 mil lei, la preturi variind in intervalul 0.0950 si 0.0999 lei/actiune. Pretul de referinta stabilit pentru maine este de 0.0965 lei/actiune.

Titlurile Banca Transilvania (TLV) au fost cotate in cadrul acestei sesiuni la un pret maxim de 0.8400 lei/actiune.Valoarea tranzactionata a atins cifra de 3.61 mil lei, iar ultima tranzactie a stabilit un pret inferior pretului de referinta, respectiv 0.8200 lei (-1.80%); de asemenea actiunile BRDGroupe Societe Generale (BRD) au adunat o valoare a tranzactiilor de 2.06 mil lei, incheind sedinta la un pret de 22.9000 lei/actiune (-2.55%).

Printre cele mai lichide actiuni au fost si cele ale societatii C.N.T.E.E. Transelectrica (TEL), acestea fiind tranzactionate in valoare de aproximativ 1.82 mil lei, preturile variind intre 30.0000 lei/actiune si 32.6000 lei/actiune. Pretul de inchidere s-a stabilizat la un nivel mult inferior inchiderii precedente, respectiv 30.8000 lei/actiune (-6.10%).

Pe piata DEALS, s-a efectuat o tranzactie avand ca obiect actiunile societatii Rompetrol Rafinare Constanta (RRC), in valoare de 1.01 mil lei, la pretul de 0.1000 lei/actiune. Deal-ul cu simbolul RRC a fost executat in partea a doua a sesiunii de tranzactionare.STIRI BURSIERE

BANCA TRANSILVANIA CLUJ NAPOCA (TLV)
Banca a primit “premiul pentru cel mai atractiv emitent listat la Bursa de Valori Bucuresti” in cadrul Galei Premiilor Pietei de Capital, eveniment organizat de Asociatia Brokerilor. Ajunsa la editia a VIa, in cadrul acestei manifestari, comunitatea brokerilor a acordat premii celor care au contribuit la dezvoltarea pietei de capital. Banca Transilvania a fost nominalizata si la sectiunea “premiul acordat unui emitent listat la Bursa de Valori Bucuresti pentru cea mai buna politica de acordare a dividendelor”, obtinand o parte semnificativa din optiuni.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2021%2011%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
29 useri online

Useri autentificati: