DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 19.11.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 19.11.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 19.11.2007

Text extras din document
Cursul BNR 19.11.2007 1 EURO = 3.4833 LEI

Sedinta bursiera de astazi a fost caracterizata de o lichiditate relativ scazuta, tendinta de scadere din ultima perioada fiind continuata si astazi.

Cel mai tranzactionat emitent in sedinta de astazi pe piata principala a fost SIF Oltenia (SIF5) cu un rulaj de aproximativ 6.93 mil lei. Pe parcursul sedintei pretul actiunilor SIF5 a coborat pana la un minim de 3.9100 lei/actiune, ultima tranzactie a acestei zile fiind realizata insa la un nivel usor mai ridicat, 3.9500 lei/actiune, emitentul a inregistrand o depreciere de 0.75%.

Urmatorul in topul celor mai tranzactionati emitenti este SIF Moldova (SIF2) cu un rulaj de doar 4.30 mil lei. Titlurile SIF2 au atins astazi un minim de 3.1700 lei/actiune (-2.52%), sfarsitul sedintei de tranzactionare stabilind ca pret de referinta pentru maine de 3.1800 lei/actiune. Deprecierea consemnata in dreptul acestui emitent in sedinta de astazi a fost 2.15% pe fondul unui interes relativ scazut din partea investitorilor.

BRD Groupe Societe Generale (BRD), a avut si el o lichiditate destul de slaba, insa a fost unul dintre putinele blue-chip-uri care a inchis sedinta de astazi in crestere. Pretul unei actiuni BRD a urcat astazi pana la 24.0000 lei, in a doua parte a sedintei coborand pana la 23.60 lei/actiune (+0.42%). Valoarea tranzactionata astazi pe acest simbol s-a ridicat la doar 915 mii lei.

Celalalt emitent al sectorului bancar, Banca Transilvania (TLV), a beneficiat de un interes ceva mai ridicat din partea investitorilor, presiunea mai mare fiind exercitata de catre vanzatori. Sedinta de maine va avea un pret de referinta de 0.8450 lei/actiune (0.59%), acelasi cu pretul mediu al sedintei de astazi in care au fost tranzactionate aproximativ 3.77 mil actiuni TLV.

Actiunile Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) au inchis sedinta de astazi sub valoarea nominala, continuand deprecierea din ultima perioada. Volumul a fost si el relativ redus, in piata principala fiind tranzactionate putin peste 13 mil actiuni. Deprecierea inregistrata de emitent a fost de 1.00%, pretul de referinta pentru sedinta de maine fiind stabilit la 0.0990 lei/actiune.STIRI BURSIERE

Banca Transilvania SA (TLV)
ABN AMRO Bank NV si ABN AMRO Bank Romania au semnat azi cu Banca Transilvania un contract de Credit Sindicalizat la Termen, in valoare de 60,000,000 EUR. Creditul este destinat nevoilor generale de finantare ale bancii, dar si activitatilor de finantare a comertului clientilor Bancii Transilvania si este acordat pe o perioad de doi ani.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2019%2011%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
52 useri online

Useri autentificati: