DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 04.04.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 04.04.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 04.04.2007

Text extras din document
Cursul BNR 04.04.2007 1 EURO = 3.3373 LEI

Aceasta sedinta bursiera aduce o apreciere destul de importanta a indicelui sectorial BET-FI. Atat indicele BET cat si ROTX au inregistrat o usoara depreciere, lichiditatea fiind insa in crestere la nivelul pietei Regular, cele 4,094 tranzactii avand o valoare de peste 37.79 mil. Lei.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare s-au remarcat astazi printr-o lichiditate destul de buna, pe fondul acesteia indicele sectorial BETFI s-a apreciat cu 1.42%. SIF Oltenia (SIF5) este primul in topul celor mai lichizi emiteniti cu o valoare a tranzactiilor de 7.88 mil. lei. Dupa ce in prima parte a sedintei de tranzactionare a atins un maxim de 3.2400 lei pentru o actiune SIF5, pana la inchidere presiunea exercitata de cumparatori a mai scazut, tranzactia care a stabilit pretul de referinta pentru sedinta de maine a fost 3.2000 lei/actiune (+1.91%).

Sectorul petrolier a inregistrat si el o lichiditate buna, in special titlurile principalei rafinarii a Grupupului Rompetrol, Rompetrol Rafinare Constanta (RRC). Valoarea tranzactiilor a fost de aproximativ 3.95 mil lei, pe fondul acestei lichiditati in prima parte a sedintei pretul unei actiuni Rompetrol a urcat pana la 0.1080 (+4.85%), dupa care, pe fondul unei presiuni destul de ridicate la vanzare pretul unei actiuni a coborat pana la 0.1030 lei (0.00%), pret stabilit ca referinta pentru sedinta de maine.

Din nou emitentul Alro Slatina (ALR) a inchis sedinta de tranzactionare in maximul zilei (6.9000 lei/actiune). Si aceasta zi a adus o presiune foarte mare la cumparare, la cotatia maxima fiind afisate ordine totalizand peste 200,000 actiuni. In aceste conditii interesul vanzatorilor a fost destul de mic, in piata regular vanzandu-se doar 57,800 de actiuni.

Si actiunile operatorului portuar Oil Terminal (OIL) a inchis de asemenea sedinta in maximul zilei, cumparatorii exercitand o puternica presiune, la inchiderea sedintei in cea mai mare cotatie de cumparare fiind afisate ordine totalizand peste 270,000 actiuni. Pretul unei actiuni OIL a cresut pe parcursul sedintei de la 0.2960 lei pana la 0.3350 (+14.73%). Pe fondul acestei aprecieri au fost tranzactionate peste 1 mil actiuni.STIRI BURSIERE

Impact Developer&Contractor (IMP)

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor a aprobat modificarea actului constitutiv si a imputernicit Consiliul de Administratie pentru a face toate demersurile necesare cu privire la inregistrarea modificarilor Actului Constitutiv.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20%20piata%2004%2004%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
40 useri online

Useri autentificati: