DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 05.11.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 05.11.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 05.11.2007

Text extras din document
Cursul BNR 05.11.2007 1 EURO = 3.3458 LEI

Sedinta bursiera de astazi a fost caracterizata de o lichiditate relativ scazuta, pe fondul careia indicii bursieri si-au continuat deprecierea, cea mai importanta depreciere inregistrand-o pana la finalul sedintei indicele BET, acesta pierzand 177.71 puncte.

Cel mai tranzactionat emitent in sedinta de astazi pe piata principala a fost Banca Transilavia (TLV) cu un rulaj de aproximativ 4.27 mil lei. Pe parcursul sedintei pretul actiunilor TLV a coborat pana la un minim de 0.8750 lei/actiune, pret la cate s-a si realizat ultima tranzactie. Capitalizarea emitentului a suferit o depreciere de 2.78% pana la sfarsitul sdintei de astazi.

Urmatorul in topul celor mai tranzactionati emitenti se regaseste SIF Oltenia (SIF5) cu un rulaj de doar 2.48 mil lei. Titlurile SIF5 au atins astazi un minim de 4.2000 lei/actiune (-2.32%), sfarsitul sedintei de tranzactionare stabilind ca pret de referinta pentru maine nivelul de 4.2400 lei/actiune.

Deprecierea consemnata in dreptul acestui emitent in sedinta de astazi a fost 1.40% pe fondul unui interes relativ scazut din partea investitorilor.

Celalalt emitent apartinand sectorului bancar, BRD Groupe Societe Generale (BRD), a avut si el o lichiditate destul de slaba, rulajul de 1.95 mil lei plasandu-l pe locul trei in topul emitentilor tranzactionati astazi la BVB. Ca si celelalte blue-chip-uri, acesta a inchis sedinta de astazi in pierdere fata de precedenta. Ultima tranzactie din sedinta de astazi a fost realizata la nivelul de 26.00 lei pentru o actiune BRD, asta insemnand ca emitentul a pierdut astazi 0.38% in dreptul capitalizarii bursiere. Pe piata tranzactiilor speciale a fost realizata astazi o tranzactie cu actiuni BRD, pretul la care au fost tranzactionate cele 88,870 actiuni fiind acelasi cu cel de referinta 26.10 lei/actiune.

Singura Societate de Investitii Financiare cotata la BVB, Broker Cluj SA (BRK), se afla printre cei mai tranzactionati emitenti astazi, valoarea tranzactionata pe acest emitent depasind usor 1.39 mil lei. Sedinta de astazi a stabilit ca referinta pentru maine un pret de 2.9900 lei pentru o actiune BRK, ceea ce inseamna o depreciere de aproximativ 1.32%.STIRI BURSIERE

SC Impact Developer&Contractor SA (IMP)
Dl. Dan Popp, in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie, convoaca in baza hotararilor AGEA nr 5 din 24.04.2007 Consiliul de Administratie, avand pe ordinea de zi aprobarea majorarii capitalului social cu 85,142,785 RON.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2005%2011%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
118 useri online

Useri autentificati: