DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 31.10.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 31.10.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 31.10.2007

Text extras din document
Cursul BNR 31.10.2007 1 EURO = 3.3360 LEI

Ultima sedinta de tranzactionare a acestei luni s-a incheiat cu o usoara crestere pentru indicii bursieri, exceptie fancand BET-FI, cu o usoara depreciere -0.08%.

Cel mai tranzactionat emitent in sedinta de astazi pe piata principala a fost Petrom SA (SNP) cu 13.35 mil actiuni tranzactionate, in ciuda faptului ca in primele doua sedinte din aceasta saptamana a avut o lichiditate foarte modesta.

Presiunea exercitata de cumparatori a fost destul de ridicata, pretul unei actiuni SNP urcand pana la 0.5250 in aceasta sedinta. Ultima tranzactie a fost realizata astazi la nivelul maxim al acestei zile, marcand astfel o crestere de aproximativ 2.94% a emitentului cu cea mai mare capitalizare bursiera de pe piata romaneasca.

Urmatorul in topul celor mai tranzactionati emitenti este Banca Transilavia (TLV) cu un rulaj de aproximativ 5.98 mil lei. Dupa ce pe parcursul sedintei cotatia unei actiuni TLV a coborat pana la 0.8950 lei, ultima tranzactie s-a realizat la 0.9050 lei/actiune, stabilind o referinta similara cu cea din sedinta precedenta.

Celalalt emitent apartinand sectorului bancar, BRD Groupe Societe Generale (BRD), a avut si el o lichiditate buna, insa pretul de referinta stabilit pentru sedinta de maine este in scadere cu 0.76%, adica 26.1000 lei pentru o actiune BRD. Societatile de Investitii Financiare au urmat cei trei emitenti amitinti mai sus in topul celor mai tranzactionate simboluri din sedinta de astazi. Cea mai buna evolutie, atat din punct de vedere al lichiditatii cat si din punct de vedere al castigului, a inregistrat-o SIF Muntenia (SIF4). In piata principala au fost tranzactionate astazi aproximativ 1.90 mil actiuni, iar pretul stabilit ca referinta pentru sedinta de maine a fost 2.5000 lei/actiune, ceea ce inseamna o crestere de 1.21%.

Printre emitentii de pe piata principala, Turbomacanica (TBM) a inregistrat o evolutie foarte buna, pretul unei actiuni a crescut in urma acestei sedinte pana la 0.6950 lei/actiune, marcand astfel o crestere de numai putin de 5.30% a capitalizarii bursiere a emitentului. Interesul investritorilor a fost si el destul de mare in sedinta de astazi, in piata fiind tranzactionate putin peste un milion de titluri TBM.STIRI BURSIERE

SIF Transilvania SA (SIF3)
SIF Transilvania informeaza ca la termenul de judecata din data de 31.10.2007, stabilit atat in Dosarul nr. 4.686/62/2007 referitor la cererea formulata de Cocor SA, prin care se solicita anularea Hotararii A.G.O.A. nr.1/27.04.2007 a SIF Transilvania SA, cat si in Dosarul nr. 4.825/62/2007 referitor la cererea formulata de Stoica Daniel, prin care se solicita constatarea nulitatii absolute a Hotararii A.G.O.A. nr.1/27.04.2007 si a Hotararii A.G.E.A. nr. 1/27.04.2007 ale SIF Transilvania, Tribunalul Brasov a dispus amanarea solutionarii cererilor mentionate la termenul din data de 28.11.2007, in vederea studierii actelor depuse de parti si a conexarii celor doua dosare.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2031%2010%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
22 useri online

Useri autentificati: