DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 30.10.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 30.10.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 30.10.2007

Text extras din document
Cursul BNR 30.10.2007 1 EURO = 3.3433 LEI

Bursa de Valori Bucuresti a consemat astazi o usoara scadere a preturilor, tranzactionandu-se 67 mil lei, o valorare aproape dubla fata de ceas inregistrata in sedinta precedenta. Indicii au suferit si ei usoare corectii singurul ce a facut abstractie de la tendinta generala de astazi fiind BET-FI care a crescut cu peste un punct procentual.

Pretul titlurilor Banca Transilvania (TLV) a scazut astazi cu 0.55%, in piata realizandu-se 413 tranzactii, valoarea depasind cu putin 13.2 mil lei. Peste 50% din actiunile tranzactionate astazi s-au facut la pretul de 0.9000 lei in timp ce pretul de referinta pentru sedinta de maine a fost stabilit la 0.9050 lei pentru o actiune. Actiunile BRD-GSG au avut o sedinta de tranzactionare mai putin agitata decat cea a celuilalt emitent din acest sector. Volumul tranzactionata a fost de putin peste 100 mii de titluri, iar ultimul pret a consemnat o inchidere cu similara cu cea inregistrata in sedinta precedenta.

Societatile de Investitii Financiare au fost urmatoarele ca lichiditate, peste 17.8 milioane lei fiind trazactionate cu actiuni SIF, reprezentand aproximativ 26% din valoarea tranzactionata in total la BVB. Cel mai tranzactionat emitent a fost SIF Banat-Crisana (SIF1), cu un volum de 5.2 mil. actiuni tranzactionate.

Acesta a inchis sedinta de tranzactionare la pretul de 3.5800 lei/actiune, cu o apreciere de 0.85%. Si SIF Moldova (SIF2) a inregistrat o valoare tranzactionata importanta tranzactionandu-se actiuni in valoare de 4 mil lei, stabilind un pret de inchidere mai mare cu 0.84% decat cel din sedinta precedenta. Per ansamblu Societatile de Investitii Financiare au cunoscut usoare aprecieri astazi, indicele BET-FI ajungand la valoarea de 80,281.47.

Sectorul petrolier a fost slab reprezentat astazi. Actiunile Petrom (SNP) s-au depreciat astazi cu 2.86% , volumul de 1.9 mil actiuni fiind tranzactionat la un pret mediu de 0.5150 lei. Inchiderea sedintei de tranzactionare a stabilit pretul de referinta al SNP, la 0.5100 lei pentru o actiune. Capitalizarea Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a pierdut astazi 0.85%. S-au tranzactionat aproape 2.8 mil actiuni, ultima tranzactie stabilind pretul de inchidere la 0.1160 lei pe actiune. Titlurile CNTEE Transelectrica(TEL) au inregistrat o corectie in sedinta de astazi, pretul coborand cu 1.52%. Referinta pentru maine a ajuns la 39.0000 lei. Lichiditatea a fost insa destul de slaba, valoarea tranzactiilor fiind 0.23 mil. lei.STIRI BURSIERE

BANCA TRANSILVANIA (TLV)
Banca Transilvania S.A. raporteaza prin prezenta intentia de a instraina intreaga participatie detinuta la SC ASIBAN SA, respectiv un numar de 240,000 din actiunile emise de catre Asiban, reprezentand 25% din capitalul social al acesteia, pe care BT le detine in prezent. BT mentioneaza ca intentia de instrainare a actiunilor Asiban nu s-a materializat pana in acest moment intr-o decizie adoptata in mod formal de catre Consiliul de Administratie al bancii. Adoptarea deciziei formale cu privire la aceasta instrainare se intentioneaza a fi luata inainte de finalizarea tranzactiei, care este prevazuta pentru sfarsitul anului 2007 sau inceputul anului 2008.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2030.10.2007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
68 useri online

Useri autentificati:

carpatina