DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 25.10.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 25.10.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 25.10.2007

Text extras din document
Cursul BNR 25.10.2007 1 EURO = 3.3463 LEI

Sedinta bursiera de astazi a fost caracterizata de o lichiditate destul de scazuta, indicii bursieri inregistrand o usoara scadere pana la sfarsitul sedintei. Valoarea mare a tranzactiilor din sedinta de astazi a fost datorata pietei tranzactiilor speciale unde au fost realizate nu mai putin de noua tranzactii.

Cel mai tranzactionat emitent in sedinta de astazi pe piata principala a fost SIF Moldova (SIF2), cu o valoare a tranzactiilor de 6.00 mil lei. Acest emitent a inchis sedinta de tranzactionare in usoara scadere, referinta pentru sedinta de maine fiind stabilita la nivelul de 3.5700 lei/actiune (-0.56%).

SIF Oltenia (SIF5) a fost urmatorul in topul celor mai tranzactionati emitenti cu o valoare a tranzactiilor de 5.03 mil lei. Spre deosebire de SIF2 acesta a inchis sedinta de astazi in usoara crestere, pretul ultimei tranzactii fiind de 4.3100 lei, ceea ce inseamna o apreciere de 0.23% a cursului bursier.

O lichiditate buna, in raport cu ceilalti emitenti, a inregistrat astazi Banca Transilvania (TLV), in piata principala fiind tranzactionate astazi 3.12 mil actiuni. Capitalizarea bursiera a emitentului a pierdut asazi 1.09%, pretul la care se vor raporta tranzactiile din sedinta urmatoare fiind 0.9050 lei. Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor (IMP) a inregistrat astazi o apreciere destul de puternica, pretul unei actiuni IMP urcand in sedinta de astazi pana la 1.1000 lei/actiune.

Finalul sedintei de astazi a adus pentru emitent o crestere de nu mai putin de 4.81%, ultima tranzactie fiind relizata la 1.0900 lei/actiuni. Petrom SA (SNP), emitentul cu cea mai mare capitalizare bursiera a avut si el o lichiditate relativ buna in piata Regular, pretul de referinta coborand in sedinta de astazi cu 1.85%. Petul de referinta pentru sedinta de maine a fost stabilit la 0.5300 le/actiune, la acest pret fiind realizate si cele noua tranzactii speciale de pe piata Deals. Cea mai mare tranzactie speciala a fost realizata cu aproximativ 41 mil actiuni, ceea ce inseamna o valoare de peste 21 mil lei.STIRI BURSIERE

SC Petrom SA (SNP)

Directorul societatii convoaca Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor in data de 27.11.2007. Principalele puncte aflate pe ordinea de zi sunt aprobarea investitiilor pentru anul 2007 si modificarea Actului Constitutiv al societatii. La aceasta sedinta pot participa actionarii inregistrati in data de 09.11.2007 conform evidentelor emise de catre Depozitarul Central SA.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2025%2010%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
15 useri online

Useri autentificati: