DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 03.04.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 03.04.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 03.04.2007

Text extras din document
Cursul BNR 03.04.2007 1 EURO = 3.3419 LEI

Valoarea tranzactiilor inregistrate in sedinta de astazi a scazut cu 12.6% fata de cea din sedinta precedenta, atingand un nivel de 49.69 mil lei. Toti indicii generali au consemnat usoare cresteri astzi cel mai puternic apreciindu-se indicele BET-C, acesta castigand in acesta sedinta 1.30%.

Actiunile BRD-Groupe Societe Generale(BRD) au consemnat o usoara crestere de numai 0.48%, in piata tranzactionandu-se actiuni in valoare de 0.28 mil lei majoritatea tranzactiilor realizandu-se la un pret de 21.1000 lei/actiune pret care a consemnat si inchiderea sedintei de tranzactionare. Dupa dealurile din sedintele precedente astazi piata a fost asaltata de o alta trazactie speciala ce a avut ca principal obiectiv schimbarea posesorului a numai putin de 358,000 actiuni BRD. Tranzactia de astazi s-a efectuat la pretul de 21.0000 lei pret la care s-au realizat si deal-urile din sedinta precedenta, in ultimele zile transferandu-se peste 0.9 mil actiuni BRD la acest nivel.

Titlurile Rompetrol Rafinare Constanta(RRC) au consemnat o crestere importanta de 5.64%, pretul depasind valoarea nominala in sedinta de astazi. S-au inregistrat tranzactii in valoare de 2.4 mil lei efectuate intre preturile 0.0967 lei/actiune si 0.1030 lei/actiune. Pretul de referinta pentru urmatoarea sedinta a fost stabilit la 0.1030 lei.

Astazi Societatile de Investitii Financiare au stagnat pe fondul unei lichiditati relativ mici. Un volum mai ridicat am intalnit in dreptul SIF Oltenia(SIF5) cu 1.65 mil actiuni schimbate in piata. Actiunile SIF5 au fost singurele actiuni din sectorul financiar ce au cunoscut cresteri ajungand la un pret de 3.1400 lei/actiune. Celelalte SIF-uri au fost mai constante, indicele BET-FI apreciindu-se in final doar cu 0.01%.

ALRO Slatina a inchis si astazi sedinta de tranzactionare in maximul zilei cu o presiune imensa de 500.000 actiuni la cumparare. Doar 2,800 de actiuni ALR s-au tranzactionat astazi la 6.0000 lei pe actiune pret care va ramane ca pret de referinta in sedinta de maine. O crestere foarte mare a cunoscut si Kandia Excelent (EXC) care astazi a crescut cu 14.62%. dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute ac?ionarii Kandia-Excelent au aprobat formal preluarea diviziei de produse zaharoase a Kraft Foods pentru o suma de pana la zece milioane de euro.

De pe piata RGBS e de mentionat emitentul CONDMAG BRASOV (COMI) care a fost pe locul doi astazi ca lichiditate, cu o valoare tranzactionata de 3.86 mil lei. Actiunile COMI au crescut astazi cu 2.25% dupa ce in piata maximul a fost la 13.48% fata de pretul de referinta.STIRI BURSIERE

S.C. ALTUR S.A. (ALT)

Consiliul de Administratie al S.C. ALTUR SA, în sedinta de lucru din 02.04.2007, în conformitate cu dispozitiile art.16 lit.a) din Actul Constitutiv al societatii coroborat cu prevederile Legii nr.31/1990 R cu modificarile ulterioare, numeste în functia de Director General Executiv pe dl. ing. Nitu Rizea Gheorghe si pe dl. ec. Constantinescu Gabriel în functia de Director General Management .

SIF TRANSILVANIA (SIF3)
S.I.F. Transilvania informeaza ca in data de 02.04.2007 a vândut intregul pachet de actiuni detinut la S.C. AROMET S.A. Buzau (simbol de piata “ARMS”), adica un numar de 428.012 actiuni, reprezentand 45,47% din capitalul social al emitentului. Pretul de vanzare al actiunilor a fost de 21,10 lei/actiune, iar valoarea totala a tranzactiei de 9.031.053,20 lei.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2003.04.2007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
50 useri online

Useri autentificati: