DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 19.10.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 19.10.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 15.07.2007

Text extras din document
Cursul BNR 19.10.2007 1 EURO = 3.3618 LEI

Bursa de Valori Bucuresti a consemat astazi o scadere a preturilor, tranzactionandu-se aproximativ 41.99 mil lei. Indicii au suferit si ei usoare corectii scazand cu peste 2.00%. Sectorul petrolier si cel bancar au cunoscut astazi o lichiditate foarte buna. Actiunile PETROM (SNP) s-au depreciat astazi cu 4.76% , volumul de 13.14 mil actiuni fiind tranzactionat la un pret mediu de 0.5150 lei. Inchiderea sedintei de tranzactionare a stabilit pretul de referinta al SNP pentru sedinta de maine de 0.5000 lei pe actiune. Capitalizarea Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a pierdut si ea astazi 0.84%. S-au tranzactionat aproape 20.50 mil actiuni, majoritatea tranzactiilor fiind facute sub pragul de 0.1200 lei pe actiune. Ultima tranzactie a stabilit un pret de referinta pentru sedinta de maine la 0.1180 lei pentru o actiune RRC.

Cel mai tranzactionat titlu al sedintei de astazi a fost BRD-Groupe Societe Generale. Practic lupta s-a dat intre actiunile BRD si actiunile SNP, cu un usor avantaj pentru BRD. Important este ca atat actiunile BRD cat si cele SNP au cunoscut scaderi importante in aceasta sedinta. Cotatia pentru actiunile BRD GSG s-a depreciat astazi cu peste 3.40%. Aceasta scadere este una destul de importanta avand in vedere faptul ca pretul de inchidere a fost 25.6000 lei pentru o actiune.

Pretul titlurilor Banca Transilvania (TLV) a scazut astazi destul de mult, in piata realizandu-se 485 tranzactii la un pret mediu de 0.9100 lei, valoarea depasind cu putin 7.3 mil lei. Ultima tranzactie la TLV a stabilit un pret de inchidere de 0.8850 lei pe actiune ceea ce a insemnat o scadere de nu mai putin de 4.32%.

Cotatiile Societatilor de Investitii Financiare au scazut si in sedinta de astazi, doar 7.5 milioane lei fiind trazactionate de SIF-uri, reprezentand aproximativ 18% din valoarea tranzactionata astazi la BVB. Cel mai tranzactionat emitent pe sectorul fianciar a fost SIF Oltenia (SIF5), cu un volum de 0.41 mil. actiuni tranzactionate.

Acesta a inchis sedinta de tranzactionare la pretul de 4.4100 lei/actiune, cu o depreciere de 1.12%. Si SIF Moldova(SIF2) a inregistrat o valoare tranzactionata importanta in acest sector, tranzactionandu-se actiuni in valoare de 1.72 mil lei stabilind un pret de inchidere mai mic cu 1.39% decat cel din sedinta precedenta. Per ansamblu Societatile de Investitii Financiare au cunoscut deprecieri astazi, indicele BET-FI ajungand la valoarea de 81,740.24 puncte.STIRI BURSIERE

SC RAFO S.A.

Societatea anunta hotararile luate in urma desfasurarii AGEA. Printre acestea se numara si aprobarea majorarii capitalului social al societatii cu suma 173,524,450 lei, reprezentand 69,409,780 actiuni, conform prevedilor contractului de privatizare nr. 10/26.10.2001 cu toate modificarile ulterioare. Se vor emite suplimentar un numar de 261,317,432 actiuni la valoarea nominala de 2.5 lei/actiune in vederea mentinerii procentului, detinut de actionarii inregistrati la data de inregistrare inainte de majorare. Pretul de subscriere va fi 2.5 lei pentru o actiune subscrisa.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2019.10.2007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
18 useri online

Useri autentificati: