DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 17.10.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 17.10.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 17.10.2007

Text extras din document
Cursul BNR 17.10.2007 1 EURO = 3.3484 LEI

Sedinta bursiera de astazi aduce o lichiditate in crestere fata de precedenta, cele 3,812 tranzactii din piata principala avand o valoare de peste 43 mil lei. Pe fondul acestei cresteri de interes din partea investitorilor, principalii indici ai bursei bucurestene au inregistrat o usoara apreciere.

Cel mai tranzactionat emitent in sedinta de astazi pe piata principala a fost Banca Transilvania (TLV), cu o valoare a tranzactiilor ce a depasit 12.57 mil lei. Revenirea la tranzactionare a emitentului odata cu publicarea rezultatelor financiare a atras un interes foarte mare din partea investitorilor inca de la inceputul sedintei de tranzactionare. Profitul inregistrat de banca la finele celui de al treilea trimestru a fost in crestere cu 58.20% fata de perioada similara a anului 2006 si totodata reprezinta 97.38% din cel previzionat de emitent pentru acest an. Pretul de referinta ce a fost stabilit pentru sedinta de maine este de 0.9200 lei pentru o actiune TLV, in crestere cu 1.66% fata de sedinta precedenta.

Celalalt reprezentant al sectorului bancar, BRD Groupe Societe Generale (BRD), a inregistrat si el o crestere a capitalizarii bursiere pe fondul unui interes destul de ridicat al investitorilor pentru aceste titluri, valoarea tranzactiilor fiind de aproximativ 4 mil lei. Dupa ce a deschis sedinta bursiera in crestere cu un pas de cotare fata de precedenta, pretul unei actiuni BRD a urcat pe parcursul sedintei pana la 26.5000 lei/actiune (+1.53%), nivel care a fost stabilit ca referinta pentru sedinta urmatoare.

SIF Oltenia (SIF5) a fost al doilea in topul celor mai tranzactionati emitenti de pe piata Regular cu o valoare a tranzactiilor de 5.47 mil lei. Pretul la care a fost efectuata ultima tranzactie a acestei sedinte a fost 4.4700 lei/actiune, ceea ce inseamna o crestere de numai 0.22% a cotatiei bursiere.

Actiunile SIF Transilavnia (SIF3), desi nu au avut o lichiditate buna, raportand-ne la celelalte patru, au inregistrat cea mai puternica apreciere dintre ele, nu mai putin de 3.64%. Pretul la care se vor raporta tranzactiile de maine a fost stabilit la nivelul de 2.5600 lei pentru o actiune SIF3.

Pe piata tranzactiilor speciale XDEAL, s-au realizat astazi doua tranzactii cu actiunile Comnord Bucuresti (COSC). Cele doua tranzactii au avut o valoare 9.40 mil lei si reprezinta aproximativ 1% din capitalul social al emitentului. Pretul la care au fost realizate tranzactiile a fost 23.50 lei/actiune, ceea ce inseamna o diferenta negativa de 11.32% fata de referinta din piata principala a emitentului.STIRI BURSIERE

SIF Transilvania SA (SIF3)
SIF Transilvania informeaza ca in data de 17.10.2007 a vandut intregul pachet de actiuni detinut la SC LEMEXIM SA (LEMX), adica un numar de 44,929 actiuni, reprezentand 11.29 % din capitalul social al emitentului. Pretul de vanzare al actiunilor a fost de 49.00 lei/actiune, iar valoarea totala a tranzactiei de 2,201,521 lei.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2017%2010%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
24 useri online

Useri autentificati: