DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 15.10.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 15.10.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 15.10.2007

Text extras din document
Cursul BNR 15.10.2007 1 EURO = 3.3348 LEI

Inceputul saptamanii bursiere la Bursa de Valori Bucuresti a inscris sedinta de astazi pe un trend usor ascendent in privinta preturilor si a marcat cresteri ale tuturor indicilor bursieri, cuprinse intre 0.15% si 0.95%. Valoarea totala a tranzactiilor in aceasta sesiune a fost de 48.11 mil lei.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de crestere cu volume ridicate la tranzactionare. Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 21.30 mil lei (aproximativ 63% din valoarea pietei REGULAR). SIF Moldova (SIF2), primul titlu ca lichiditate, a inregistrat o valoare a tranzactiilor de 6.43 mil lei, cu un pret mediu al tranzactiilor de 3.6400 lei/actiune si o variatie pozitiva fata de inchiderea de saptamana trecuta de 1.67%.

BRD-Groupe Societe Generale (BRD) a inregistrat o crestere a capitalizarii bursiere de 2.33%.

Acest emitent a inceput ziua bursiera cu un pret de 25.8000 lei/actiune, si a variat in decursul sedintei intre 25.8000 lei/actiune si 26.3000 lei/actiune. Pretul de inchidere a fost stabilit de ultimul transfer al zilei la valoarea de 26.3000 lei/actiune. Valoarea totala tranzactionata in sectiunea principala a BVB cu titlurile BRD a fost de 2.93 mil lei. Titlurile Banca Transilvania (TLV) au fost suspendate astazi de la tranzactionare in vederea operarii majorarii de capital social, urmand sa fie anuntata ulterior data la care emitentul va fi reluat la tranzactionare.

Oltchim Rm Valcea (OLT) a inregistrat in sedinta de astazi o depreciere a pretului titlurilor sale. Ultima tranzactie s-a realizat la un pret cu 3.52% mai mic decat pretul de referinta, si anume 1.3700 lei/actiune. Valoarea totala tranzactionata a titlurilor OLT a fost de 2.30 mil lei, pretul unei actiuni variind in sedinta de astazi intre un minim de 1.3700 lei/actiune si un maxim de 1.4200 lei/actiune.

Titlurile Petrom Bucuresti (SNP) au avut parte de o sedinta verde, apreciindu-se cu 0.94% si avand o valoare tranzactionata redusa de 1.22 mil lei, la un pret mediu de 0.5400 lei/actiune. Pretul de inchidere al acestui emitent, si respectiv pretul de referinta de maine, a fost de 0.5350 lei/actiune. Piata DEALS a inregistrat in sedinta de astazi o tranzactie avand ca obiect titlurile societii Impact Developer & Contractor Bucuresti (IMP). Deal-ul a cumulat un volum de 3,035,000 actiuni IMP, iar pretul la care s-a efectuat tranzactiei a fost de 1.1000 lei/actiune.STIRI BURSIERE

BANCA TRANSILVANIA (TLV)

Dupa ce a lansat in ultimii ani produse pentru micii intreprinzatori, Banca Transilvania sprijina acum si medicii intreprinzatori. Cea mai importanta banca a intreprinzatorilor romani vine astfel sa sprijine eforturile medicilor de a se integra in aceasta categorie.

Tocmai de aceea, infiinteaza “DIVIZIA PENTRU MEDICI”, cea mai importanta investitie din domeniul bancar destinata sustinerii spiritului antreprenorial al medicilor din Romania. Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, declara: “Prin lansarea “DIVIZIEI PENTRU MEDICI” abordam un segment important al pietei, foarte putin exploatat de sectorul bancar si care are un potential foarte mare”.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2015%2010%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
77 useri online

Useri autentificati: