DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 12.10.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 12.10.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 12.10.2007

Text extras din document
Cursul BNR 12.10.2007 1 EURO = 3.3366 LEI

Finalul acestei saptamani aduce usoare cresteri la nivelul indicilor bursieri, exceptie facand indicele general BET-C care a inchis in scadere ultima sedinta a acestei saptamanii. Lichiditatea generala a pietei a fost destul de scazuta, valoarea mare a tranzactiilor de astazi fiind datorata unei tranzactii speciale efectuate pe piata XDEAL. Cel mai tranzactionat emitent in sedinta de astazi pe piata principala a fost BRD Groupe Societe Generale (BRD), cu o valoare a tranzactiilor ce a depasit 8.73 mil lei.

Acest emitent si-a continuat evolutia descendenta, pretul de inchidere coborand in sedinta de astazi cu 0.77% fata de precedenta, stabilind astfel ca referinta pentru inceputul saptamanii urmatoare un pret de 25.7000 lei/actiune.

Celalalt reprezentant al sectorului bancar, Banca Transilvania (TLV), nu a avut o lichiditate asa de buna ca a BRD-ului, insa la sfarsitul zilei de tranzactionare a inregistrat un castig de 1.12% fata de precedenta. Valoarea de referinta pentru sedinta urmatoare a fost stabilita la nivelul de 0.9050 lei pentru o actiune TLV.

SIF Oltenia (SIF5) a fost urmatorul in topul celor mai tranzactionati emitenti de pe piata Regular cu o valoare a tranzactiilor de peste 7.41 mil lei. Pretul la care a fost efectuata ultima tranzactie a acestei sedinte este acelasi cu cel de referinta, 4.5100 lei/actiune. De mentionat faptul ca, marea parte a tranzactiilor din sedinta de astazi s-au efectuat sub pretul de referinta, stabilind astfel un pret mediu de tranzactionare de 4.4900 lei/actiune. Emitentul Albalact SA (ALBZ) a atras atentia astazi cu o valoare tranzactionata de peste 6.85 mil lei. In prima parte a sedintei s-a efectuat in piata principala o tranzactie cu peste 7.5 mil actiuni la pretul de 0.8700 lei/actiune. Pretul de inchidere al acestei zile a fost in stationare, 0.8750 lei/actiune.

Pe piata tranzactiilor speciale XDEAL, s-au realizat astazi doua tranzactii cu actiunile Pharmafarm SA Cluj (NAFA). Cele doua tranzactii au avut o valoare de peste 45 mil lei si reprezinta 95.77% din capitalul social al emitentului. Pe piata principala, cursul actiunilor a urcat in sedinta de astazi cu aproximativ 10.16%, ultima tranzactie realizandu-se la 1.4100 lei/actiune.STIRI BURSIERE

SIF Banat-Crisana SA (SIF1)
Grupul de persoane Banca Transilvania, care include Banca Transilvania SA, societatile sale subsidiare si alte persoane implicate, detine un numar de 41,649,410 actiuni la Societatea de Investitii Finaciare Banat-Crisana SA, beneficiind de o participare la capitalul social si voturi in AGA SIF1 in cuantum de 7.59%.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2012%2010%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
19 useri online

Useri autentificati: