DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 10.10.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 10.10.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 10.10.2007

Text extras din document
Cursul BNR 10.10.2007 1 EURO = 3.3185 LEI

Volumele transferate astazi pe bursa la diferite preturi au dat un ton relativ optimist sesiunii de tranzactionare, principalii indici inregistrand usoare cresteri, cu exceptia indicelui BET-FI a carui scadere a fost de 1.58%. Valoarea totala a tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti in aceasta sedinta a fost de 74.86 mil lei.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de scadere, cu volume tranzactionate reduse. Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 17.28 mil lei (aproximativ 42% din valoarea pietei REGULAR). SIF Oltenia (SIF5), cel mai lichid dintre SIFuri, a inregistrat o valoare a tranzactiilor de 4.12 mil lei, cu un pret mediu al tranzactiilor de 4.5900 lei/actiune si o variatie finala negativa de 0.65%, comparativ cu ultimul pret de inchidere de ieri. Actiunile BRD-Groupe Societe Generale (BRD) s-au depreciat si ele, pana la finalul sedintei pretul unei actiuni pierzand 1.12%, adica stabilindu-se un nou pret de referinta de 26.4000 lei/actiune. Valoarea tranzactiilor cu actiunile acestui emitent a fost de 4.15 mil lei.

Ramanand pe aceeasi linie, titlurile Banca Transilvania (TLV) s-au tranzactionat in valoare de 2.34 mil lei, pretul de inchidere stabilindu-se la nivelul de 0.9050 lei/actiune (-0.55%).

Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a avut o sesiune verde, adaugand 2.48% la capitalizarea bursiera, pe fondul unei lichiditati destul de bune. Pretul de referinta pentru sedinta urmatoare a fost stabilit la nivelul mediu al acestei zile de 0.1240 lei/actiune, iar valoarea totala a transferurilor realizate cu titlurile RRC a fost de 2.60 mil lei.

Actiunile Oltchim Rm Valcea (OLT) continua evolutia foare buna din sesiunea de ieri. Pretul actiunilor OLT a urcat in sedinta de astazi pana la 1.4800 lei/actiune, majoritatea tranzactiilor fiind perfectate la acest pret, iar inchidere zilei stabilita tot la acest nivel, respectiv o variatie de +14.73%.

Interesul destul de mare pentru acest emitent a fost confirmat si in sedinta de astazi, valoarea tranzactiilor cu titlurile acestuia fiind de peste 5.50 mil lei. Astazi pe piata DLBS s-a efectuat o tranzactie cu actiuni ale Cemacon Zalau (CEON), in valoare de 4.20 mil lei, la pretul de 35.0000 lei/actiune. Pretul la care s-a efectuat deal-ul a fost cu 5.41% mai mic comparativ cu pretul ultimei tranzactie cu titlurile acestui emitent de pe piata principala.STIRI BURSIERE

TITAN ILFOV (MPN)
In sedinta din data de 09.10.2007 Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a hotarat emiterea actului individual privind decizia de aprobare a amendamentului la documentul de oferta publica de preluare obligatorie a S.C. Titan S.A Ilfov, initiata de catre LLI EUROMILLS Gmbh. Amendamentul consta in majorarea pretului de oferta de la 0.4340 lei/actiune la 0.4400 lei/actiune. Noua valoare a ofertei va fi de 71,893,010.2 lei. Celelalte caracteristici ale documentului de oferta publica raman neschimbate.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2010%2010%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
139 useri online

Useri autentificati: