DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 03.10.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 03.10.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 03.10.2007

Text extras din document
Cursul BNR 03.10.2007 1 EURO = 3.3711 LEI

Cu o valoare a transferurilor mai mica cu 26.37% fata de ziua de ieri, sedinta de tranzactionare de astazi a fost caracterizata de usoare cresteri ale preturilor emitentilor listati la bursa, mentionand ca indicele BET-FI a stabilit o valoare finala similara celei de ieri. Valoarea tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti a fost de 62.14 mil lei.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare au avut o tendinta de scadere pe la jumatatea sesiunii de tranzactionare, spre final revenind si terminand sedinta in jurul preturilor de inchidere de ieri.Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 15.04 mil lei (aproximativ 36% din valoarea pietei REGULAR). SIF Oltenia (SIF5), cel mai lichid SIF de astazi, a insumat o valoare a tranzactiilor de 3.81 mil lei. Pretul tranzactiilor efectuate a variat intre 4.4700 lei/actiune si 4.5400 lei/actiune, la final stabilindu-se un pret de inchidere usor inferior pretului de referinta, adica de 4.5100 lei/actiune (-0.22%).

Aflate pe locul intai in topul celor mai tranzactionate titluri de astazi, titlurile BRD-Groupe Societe Generale (BRD) au avut o sedinta destul de activa, insumand o valoare a tranzactiilor de 7.25 mil lei, tranzactionandu-se intre un minim de 26.5000 lei/actiune si un maxim de 26.8000 lei/actiune si atingand un pret final de 26.6000 lei/actiune. Celalalt reprezentant bancar important, Banca Transilvania (TLV), a avut un pret de inchidere superior celui din sedinta precedenta, adica 0.9100 lei/actiune (+1.11%). Cele 251 tranzactii cu actiuni TLV au totalizat o valoare de peste 3.74 mil lei.

Actiunile societatii Petrom Bucuresti (SNP) au adunat astazi o valoare a tranzactiilor de aproape 2.61 mil lei, incheind sedinta la un pret de 0.5250 lei/actiune, similar pretului ultimei tranzactii de ieri. Cele mai multe tranzactii cu titlurile acestui emitent au fost realizate la pretul de 0.5250 lei/actiune.

Titlurile C.N.T.E.E. Transelectrica (TEL) au avut parte de o sedinta verde, apreciindu-se in aceasta sesiune cu 2.26% si avand o valoare tranzactionata de 1.96 mil lei, cu un pret mediu de 40.3000 lei/actiune. Pretul de inchidere al acestui emitent, si respectiv pretul de referinta de maine, a fost de 40.7000 lei/actiune.STIRI BURSIERE

BANCA TRANSILVANIA (TLV)
A anuntat ca, in cursul zilei de astazi, urmeaza sa achizitioneze pachetul de 10% din capitalul detinut de SIF Banat Crisana la BT Asigurari, membra a Grupului Financiar Banca Transilvania.

Operatiunea are la baza un numar de 6,750,000 actiuni, tranzactionate la pretul de 5,650,000 euro (in echivalent lei la cursul BNR din ziua platii). Pachetul astfel dobandit reprezinta intreaga participatie detinuta de SIF Banat Crisana la BT Asigurari S.A. De asemenea, banca va achizitiona astazi si pachete mai mici de actiuni, reprezentand 0.0832% din capitalul societatii de asigurari, detinute de persoane fizice. Astfel, Banca Transilvania isi consolideaza pozitia de actionar majoritar la BT Asigurari, detinand in urma tranzactiilor mentionate, 89.9721% din capitalul acestei societati.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2003%2010%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
20 useri online

Useri autentificati: