DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 02.10.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 02.10.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 02.10.2007

Text extras din document
Cursul BNR 02.10.2007 1 EURO = 3.3524 LEI

Sedinta bursiera de astazi continua cresterile incepute vineri, cea mai puternica apreciere inregistrand-o BET-FI cu o inchidere superioara cu 3.34% fata de sedinta precedenta. Principalul indice al bursei bucurestene, BET, a atins pe parcursul sedintei o valoarea usor superioara pragului de 10,000 de puncte.

Cel mai tranzactionat emitent in sedinta de astazi a fost BRD Groupe Societe Generale (BRD), cu o valoare a tranzactiilor ce a depasit 14.16 mil lei. Pe acest emitent continua sa se schimbe pachete foarte importante de actiuni, capitalizarea bursiera a emitentului urcand in sedinta de astazi cu 1.15%. Pretul la care se vor raporta tranzactiile din sedinta de maine a fost stabilit la 26.5000 lei/actiune.

Al doilea in topul celor mai tranzactionati emitenti s-a aflat astazi Biofarm SA (BIO), cu peste 7.54 mil actiuni tranzactionate. Interesul ridicat al investitorilor pentru acest emitent a fost influentat, probabil, si de faptul ca astazi a fost ultima zi in care puteau fi achizitionate actiuni pentru a beneficia de pe urma majorarii de capital social. Pretul in functie de care se va calcula corectia matematica de maine este 0.9300 lei/actiune, in crestere cu 1.09% fata de inchiderea de ieri. Si Societatile de Investitii Financiare au avut astazi o sedinta buna atat din punct de vedere al lichiditatii, cat si din punctul de vedere al aprecierii cursului bursier. SIF Oltenia (SIF5) a fost cel mai lichid emitent din acest sector, totalizand o valoare a tranzactiilor de aproximativ 5.91 mil lei.

Pretul de referinta pentru sedinta de maine a fost stabilit la 4.5200 lei/actiune, ceea ce inseamna o crestere de numai putin de 2.96%. Petrom SA (SNP), emitentul cu cea mai mare capitalizare bursiera, a inregistrat o crestere de pana la 6.00% pe parcursul acestei sedinte.

Cu toate ca in aceasta sesiune a inregistrat o apreciere foarte importanta a cursului bursier, actiunile emitentului continua sa fie in pierdere fata de inceputul anului. Pretul la care s-a realizat ultima tranzactie a acestei zile a fost 0.5250 lei/actiune, marcand o crestere de 5.00% a cursului bursier.STIRI BURSIERE

SC BIOFARM SA (BIO)
Societatea face public ca in data de 01.10.2007 drepturile de vot detinute de Julius Baer International Equity au scazut sub 5%, iar cele detinute de SIF Oltenia (SIF5) au crescut peste pragul de 15%.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2002%2010%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
29 useri online

Useri autentificati: