DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 27.09.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 27.09.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 27.09.2007

Text extras din document
Cursul BNR 27.09.2007 1 EURO = 3.3803 LEI

Sedinta bursiera de astazi aduce noi scaderi la nivelul indicilor bursieri, insa lichiditatea este ceva mai ridicata decat in precedentele. Volatilitatea preturilor a fost si ea foarte ridicata in aceasta sedinta mai ales in sectorul financiar. Cel mai lichid emitent a fost astazi SIF Oltenia (SIF5), totalizand o valoare a tranzactiilor de aproximativ 9.33 mil lei. Volatilitatea a fost destul de ridicata, pe parcursul sedintei pretul unei actiuni SIF5 osciland intre 4.2500 si 4.0900 lei/actiune. Pretul de referinta pentru sedinta de maine a fost stabilit la 4.1400 lei/actiune, ceea ce inseamna o depreciere de numai 0.48%.

O lichiditate in crestere a avut si SIF Moldova (SIF2), cele 423 de tranzactii efectuate cu acest emitent au totalizat o valoare de peste 7 mil lei. Si acest emitent a inregistrat o volatilitate destul de ridicata si a inchis sedinta in scadere, la fel ca si celelalte SIF-uri. Ultima tranzactie a fost realizata la pretul de 3.3600 lei/actiune, in scadere cu 1.47%.

Al doilea in topul celor mai tranzactionati emitenti de astazi se afla un reprezentant al sectorului bancar, BRD Groupe Societe Generale (BRD), cu o valoare a tranzactiilor ce a depasit 8.59 mil lei.

Pe acest emitent continua sa se schimbe pachete destul de importante de actiuni, insa capitalizarea bursiera continua tendinta descendenta din ultima perioada. Pretul la care se vor raporta tranzactiile din sedinta urmatoare a fost stabilit la 25.5000 lei/actiune, ceea ce inseamna o depreciere de 1.54% pentru emitentul cu cel mai mare free-float de pe bursa bucuresteana. C.N.T.E.E. Transelectrica SA (TEL) a inregistrat astazi o lichiditate foarte buna fata de sedintele anterioare, insa pretul a continuat sa se deprecieze. Dupa ce in prima parte a sedintei pretul a urcat pana la 39.7000 lei/actiune, presiunea exercitata de vanzatori a reusit sa il duca pana la un minim de 38.1000 lei/actiune. Pretul de referinta pentru sedinta urmatoare a fost stabilit la nivelul minim al acestei zile, adica 38.1000 lei pentru o actiune TEL.STIRI BURSIERE

S.C. ALRO SA (ALR)
Consiliul de Administratie convoaca in sedinta Ordinara Adunarea Generala a Actionarilor, pe ordinea de zi aflandu-se, printre altele, alegerea unui nou administrator si aprobarea completarii Planului de investitii cu doua obiective: investitii la cladirea Rivergate si construirea unui siloz de alumina.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2027%2009%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
30 useri online

Useri autentificati: