DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 29.03.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 29.03.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 29.03.2007

Text extras din document
Cursul BNR 29.03.2007 1 EURO = 3.3658 LEI

Aceasta sedinta bursiera aduce usoare aprecieri la nivelul tuturor indicilor oficiali dar si o scadere a valoarii tranzactiilor inregistrata pe piata Regular.

Sectorul bancar a inregistrat o lichiditate foarte buna, in special actiunile BRD Groupe Societe Generale (BRD) care au ocupat primul loc in topul celor mai lichizi emitenti in sedinta de astazi.

Valoarea tranzactiilor incheiate cu titlurile acestui emitent s-a ridicat la 4.63 mil lei. Pretul la care s-a realizat ultima tranzactie, 21.2000 lei pentru o actiune BRD, coincide cu pretul mediu al acestei sedinte si este in scadere cu 0.47% fata de sedinta precedenta. La acest nivel de pret au fost tranzactionate peste 97% din actiunile schimbate astazi in piata, majoritatea ordinele afisate la acest nivele de pret fiind ordine destul de mari (peste 5,000 actiuni).

Si celalalt emitent apartinand sectorului bancar, Banca Transilvania (TLV), a avut o lichiditate buna ocupand locul al doilea in topul celor mai tranzactionati emitenti cu o valoare a tranzactiilor de 4.55 mil lei. Pe fondul lichiditatii ridicate, pretul actiunilor bancii Transilvania au urcat cu 1.90% inchizand sedinta de tranzactionare la pretul maxim al acestei sedinte de tranzactionare, 1.0700 lei pentru o actiune TLV.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare s-au remarcat astazi printr-o volatilitate ridicata, dintre ele remarcandu-se SIF Moldova (SIF2) si SIF Banat Crisana (SIF1) a caror valoare tranzactionata a depasit 4 mil lei. Dupa ce Societatile de Investitii Financiare au deschis sedinta de tranzactionare in scadere, BET-FI pierduse mai mult de trei procente, inchiderea sedintei a marcat o apreciere de 0.06% a singurului indice sectorial al bursei bucurestene.

Sectorul farmaceutic atrage atentia investitorilor in aceasta sedinta. Capitalizarea Biofarm Bucuresti (BIO) a crescut in sedinta de astazi cu 4.35%. Aceasta crestere a fost dublata de o lichiditae foarte buna a acestui emitent, valoarea tranzactiilor cu acest emitent fiind de aproximativ 1.50 mil lei.

Sectorul petrolier a suferit in sedinta de astazi la capitolul lichiditate, doar valoarea tranzactiilor inregistrate de Petrom (SNP) a depasit 1 mil lei. Valoarea tranzactiilor cu titlurile principalei rafinarii a grupului Rompetrol, Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) nu a depasit in sedinta de astazi un mil de lei. Pe fondul acestei slabe lichiditati actiunile RRC au inregistrat o apreciere de 1.48%, tranzactionandu-se insa tot sub valoarea nominala la 0.0960 lei pentru un titlu RRC.STIRI BURSIERE

Alro SA (ALR)

Conform Depozitarului Central, s-a operat in Registrul Actionarilor Alro Slatina modificarea capitalului social conform Certificatului de Inregistrare a Valorilor Mobiliare Nr. 906/12.03.2007. Reluarea tranzactionarii actiunilor Alro Slatina, va fi efectuata in sedinta de tranzactionare de luni, 02.04.2007.

SIF Muntenia SA (SIF4)
SIF Muntenia a vandut intreg pachetul de 1,005,670 actiuni pe care il detinea la Romanceram SA. Valoarea totala a tranzactiilor a fost de 4.32 mil lei.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20%20piata%2029%2003%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
53 useri online

Useri autentificati: