DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 25.09.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 25.09.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 25.09.2007

Text extras din document
Cursul BNR 25.09.2007 1 EURO = 3.3871 LEI

A doua zi de tranzactionare din aceasta saptamana a adus scaderi insemnate la bursa, cu mentiunea indicelui BET-FI ca fiind indicele cu cea mai mare variatie negativa, respectiv 2.59%. Valoarea totala a tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti in sedinta de astazi a fost de 45.16 mil lei.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de scadere cu volume tranzactionate relativ reduse, dintre acestea evidentiidu-se SIF Muntenia (SIF4) si SIF Oltenia (SIF5) cu 1.40 mil actiuni, respectiv 1.17 mil actiuni. Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 17.19 mil lei (aproximativ 49% din valoarea pietei REGULAR). SIF Oltenia (SIF5), cel mai tranzactionat dintre SIF-uri, a insumat o valoare a tranzactiilor de 4.95 mil lei. Pretul tranzactiilor efectuate a variat intre 4.1600 si 4.2800 lei/actiune, la final stabilindu-se un pret de inchidere inferior pretului de referinta, adica de 4.2000 lei/actiune, cu o variatie de -1.87%. Facand referire la sectorul bancar, actiunile Bancii Transilvania (TLV), cele mai tranzactionate titluri din aceasta sesiune, au fost cotate la un pret mediu de 0.8750 lei/actiune, consemnand o valoare a tranzactiilor de 5.09 mil lei si o variatie a pretului de inchidere de 1.14%; cele ale bancii BRD-Groupe Societe Generale (BRD) au inchis sedinta la un pret de 25.9000 lei/actiune, in scadere cu 3% fata de ziua de ieri, cu o valoare tranzactionata de peste 4.38 mil lei.

In sectorul petrolier, titlurile Petrom Bucuresti (SNP) au fost cotate astazi la un minim de 0.5100 lei/actiune, valoarea tranzactionata fiind de aproximativ 1.23 mil lei, cu o variatie a pretului de inchidere de -2.86%. Actiunile Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) au atins astazi un pret maxim de 0.1120 lei/actiune si o valoarea totala tranzactionata de 1.16 mil lei. Inchiderea pentru acest simbol a adus o variatie de -2.68% si a stabilit referinta pentru ziua de maine la nivelul de 0.1090 lei/actiune.

Astazi, pe piata DEALS, s-a incheiat o tranzactie cu titlurile Zentiva Bucuresti (SCD), respectiv un volum de 500,000 actiuni la pretul de 1.6000 lei/actiune, pretul deal-ului fiind superior pretului ultimei tranzactii cu acest emitent de pe piata principala, respectiv 1.5600 lei/actiune. Transferul cu actiuni SCD s-a efectuat in prima parte a sedintei de tranzactionare.STIRI BURSIERE

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR BUCURESTI (IMP)
Conducerea societatii Impact Developer&Contractor SA anunta ca, incepand cu 01.10.2007, lanseaza cereri de oferta de parteneriate la peste 100 de obiective imobiliare. Acest demers este urmare a strategiei de dezvoltare de comunitati urbane anuntata in ianuarie 2007, pe baza careia Impact a planificat sa construiasca pe cele peste 2.5 mil de mp. de teren amplasat in diverse localitati, circa 2 mil de mp. de constructii cu functiuni mixte (rezidential, comercial, birouri, hotel, distractie, sport, educatie, sanatate, cultura). Ca expresie a sustinerii acestei strategii, Impact a parafat recent inceputul unei aliante cu liderul mondial in investment banking, asset management si private real estate equity, Lehman Brothers.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2025%2009%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
53 useri online

Useri autentificati: