DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 19.09.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 19.09.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 19.09.2007

Text extras din document
Cursul BNR 19.09.2007 1 EURO = 3.3720 LEI

Sedinta bursiera de astazi a fost caracterizata de o lichiditate in crestere fata de precedentele, optimismul investitorilor fiind alimentat in mare masura probabil de decizia Federal Reserve de scadere cu 0.50 puncte procentuale a dobanzii de interventie. Cea mai puternica apreciere pe piata noastra la nivel de indice a inregistrat-o BET-FI care a inchis sedinta de tranzactionare in crestere cu 2.09% fata de precedenta, iar indicele BET a inchis din nou la o valoare usor superioara pragului de 10,000 de puncte.

Cel mai lichid emitent a fost astazi SIF Oltenia (SIF5), totalizand o valoare a tranzactiilor de aproximativ 9.03 mil lei. Ultima tranzactie a acestei sedinte a fost realizata la pretul de 4.4000 lei/actiune ceea ce insemna o crestere de 2.33% pentru acest emitent. Urmatorul in topul preferintelor investitorilor s-a aflat astazi SIF Moldova (SIF2), cu 427 tranzactii ce au totalizat 7.18 mil lei. Acest emitent cantareste cel mai mult in aprecierea indicelui BET-FI, cresterea lui fiind de 3.18%. Pretul la care se vor raporta tranzactiile din sedinta de maine a fost stabilit la 3.5700 lei pentru o actiune SIF2.

Si sectorul bancar a inregistrat o crestere a lichiditatii, tranzactiile cu titlurile BRD membra a Groupe Societe Generale (BRD) din piata principala au depasit astazi, ca valoare, 6.32 mil lei. Si acest emitent se regaseste printre cei 33 ai pietei principale care au inchis sedinta de astazi in crestere.

Dupa ce in prima parte a sedintei pretul unei actiuni BRD a urcat pana la 28.00 lei, pana la final acesta a coborat la 27.50 lei/actiune (+1.48%), multi investitori preferand sa marcheze profituri la aceste preturi. Actiunile Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) inregistreaza si ele o apreciere cu 2.65% a cursului bursier. Lichiditatea a fost si ea destul de buna, in piata fiind transferate peste 22 mil actiuni.

Dupa ce a deschis sedinta de tranzactionare la pretul de 0.1180 lei/actiune, cursul actiunilor RRC a coborat pana la 0.1150, reusind sa inchida sedinta insa cu un pas de cotare mai sus fata de minimul acestei sedinte, 0.1160 lei/actiune.STIRI BURSIERE

S.C. AEROTEH SA Bucuresti (AER)
Conform instintarii SC DEPOZITARUL CENTRAL SA Bucuresti, BVB anunta ca s-a operat in Registrul Actionarilor SC AEROTEH SA Bucuresti (AER) gestionat de SC DEPOZITARUL CENTRAL Bucuresti, majorarea capitalului social conform Certificatului de Inregistrare a Valorilor Mobiliare Nr. 1003/05.09.2007. Noile caracteristici sunt urmatoarele:
 • capital social: 10,558,327.50 RON;
 • numar actiuni: 4,223,331;
 • valoare nominala: 2.50 RON/actiune.

  Reluarea tranzactionarii actiunilor S.C. AEROTEH S.A. Bucuresti (AER), va fi efectuata, in sedinta de tranzactionare de joi, 20.09.2007.

  Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2019%2009%202007.pdf


 • Lumea bursiera

  Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  23 useri online

  Useri autentificati: