DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 13.09.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 13.09.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 13.09.2007

Text extras din document
Cursul BNR 13.09.2007 1 EURO = 3.3177 LEI

Sedinta bursiera de astazi a fost caracterizata de o lichiditate destul de scazuta, volumul tranzactionat fiind in valoare de doar 37.40 mil lei. Toti indicii bursieri au inregistrat usoare descresteri, exceptie facand indicele Societatilor de Investiti Financiare, BET-FI, care a inregistrat o crestere de +1.82% fata de sedinta precedenta. Societatile de Investitii Financiare au inregistrat astazi volume tranzactionate destul de scazute.

SIF Oltenia (SIF5), cel mai tranzactionat dintre acestea, a marcat un volum tranzactionat usor mai mare de 0.73 mil titluri insumand o valoare de 3.17 mil lei. Pretul de inchidere al SIF5 a fost de 4.3400 lei/actiune (+0.70%).

Cel mai tranzactionat emitent la prima categorie a BVB a fost Banca Transilvania (TLV), ale carei titluri au fost tranzactionate astazi intr-un numar de 4.03 mil actiuni, pretul mediu al zilei fiind egal cu cel de referinta, respectiv 0.8900 lei/actiune. Ultima tranzactie a zilei cu titluri TLV a format un pret de referinta pentru ziua de maine de 0.8900 lei /actiune (0.00%). BRD-Groupe Societe Generale (BRD) a inregistrat un volum tranzactionat de 46.19 mii titluri, tranzactionate intre preturile de 27.5000 lei/actiune si 27.8000 lei/actiune. Ultimul pret al zilei pentru titlurile BRD a fost de 27.7000 lei/actiune (+0.36%).

Albalact SA Alba Iulia (ALBZ), la a doua zi dupa corectarea pretului conform majorarii capitalului social, a inregistrat o depreciere de pret de 4.76%, pretul de inchidere fiind de 0.9000 lei/actiune (ajungand aproape de pretul calculat matematic in urma majorarii). Volumul tranzactionat a fost unul destul de ridicat, si anume 1.73 mil titluri, insumand 1.60 mil lei. C.N.T.E.E. Transelectrica (TEL) a marcat un volum tranzactionat de 44.65 mii titluri schimbate in piata la un pret mediu de 39.7000 lei/actiune. Ultima tranzactie a zilei a inregistrat un pret de referinta pentru sedinta de maine de 39.5000 lei/actiune (-0.75%).STIRI BURSIERE

MECHEL TARGOVISTE S.A (COS)

MECHEL TARGOVISTE S.A informeaza ca in sedinta Consiliului de Administratie, prin Decizia nr. 90, adoptata in conformitate cu Actul Constitutiv si Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile uherioare, a fost aprobata infiintarea societatii comerciale S.C. MECHEL REPARATII TARGOVISTE S.RL., societate comerciala cu raspundere limitata ce va avea ca unic asociat S.C. MECHEL TARGOVISTE S.A. Domeniul principal de activitate al S.C. MECHEL REPARATII TARGOVISTE S.RL este efectuarea de servicii de reparatie si intretinere. Capitalul social al S.C. MECHEL REPARATII TARGOVISTE S.RL. este de 200 lei si va fi integral varsat de S.C. MECHEL TARGOVISTE S.A. S.C. MECHEL TARGOVISTE S.A. va inchiria noii societati mijloacele fixe necesare desfasurarii activitati va asigura toate utilitatile necesare si va transfera personalul necesar dupa fmalizarea formalitatilor legale de inregistrare a noii societati.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2013%2009%202007%20.PDF


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
35 useri online

Useri autentificati:

Dan