DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 07.09.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 07.09.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 07.09.2007

Text extras din document
Cursul BNR 07.09.2007 1 EURO = 3.3069 LEI

Sedinta bursiera de astazi a fost caracterizata de o lichiditate destul de scazuta, volumul tranzactionat fiind in valoare de 57.77 mil lei. Toti indicii bursieri au inregistrat usoare descresteri cu mai putin de un punct procentual.

Societatile de Investitii Financiare au inregistrat astazi volume tranzactionate destul de scazute.

SIF Oltenia (SIF5), cel mai tranzactionat dintre acestea, a marcat un volum tranzactionat de doar 0.72 mil actiuni si a inchis sedinta la pretul de 4.4000 lei/actiune (-0.23%). Cel mai tranzactionat emitent la prima categorie a BVB a fost Banca Romana pentru Dezvoltare (BRD), ale carei titluri au fost tranzactionate intr-un numar de 134.91 mii titluri, intre preturile de 27.9000 lei/actiune si 28.2000 lei/actiune. Ultimul pret al zilei pentru titlurile BRD a fost de 28.0000 lei/actiune (-0.36%).

Petrom SA (SNP) a inchis sedinta de tranzactionare de astazi in usoara scadere, respectiv -0.98%. Pretul la care s-a realizat ultima tranzactie a fost 0.5050 lei/actiune. Valoarea tranzactiilor a depasit cu putin 0.72 mil lei. Banca Transilvania (TLV) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de aproximativ 2.06 mil lei.

Capitalizarea bursiera a bancii a ramas la aceeasi valoare ca si in sedinta precedenta, pretul de inchidere fiind de 0.9200 lei/actiune. C.N.T.E.E. Transelectrica (TEL) a marcat un volum tranzactionat de 10.70 mii titluri schimbate in piata la un pret mediu de 41.7000 lei/actiune. Ultimul pret al zilei a inregistrat un pret de referinta pentru sedinta de luni de 41.4000 lei/actiune (-1.43%).

Piata DEALS a BVB a inregistrat in sedinta de astazi doua tranzactii cu titluri ale Bancii Romane pentru Dezvoltare (BRD), acestea totalizand un volum de 68.58 mii titluri. Pretul mediu al tranzactiilor a fost de 28.0000 lei/actiune, in timp ce valoarea totala a acestora a fost de 1.92 mil lei.STIRI BURSIERE
Petrom SA (SNP) - Comunicat “Asociatia non-profit “Habitat pentru Umanitate” realizeaza la Radauti cel mai mare proiect de voluntariat din Europa. In perioada 1 - 9 septembrie, 650 de voluntari europeni construiesc 27 de locuinte pentru familiile nevoiase.

Petrom, cea mai mare companie romaneasca, s-a implicat activ In acest demers de responsabilitate sociala. Petrom sprijina financiar ridicarea “Casei Romania”, iar oamenii din Petrom participa la constructia casei. De asemenea, compania a donat pomi si arbusti pentru toate cele 27 de case, aducand astfel un plus de culoare si frumusete Intregului complex de locuinte. Fiecare camin construit la Radauti reprezinta simbolic o tara membra a Uniunii Europene – o marturie a umanitatii si a grijii oamenilor pentru semenii lor. Inaugurarea celor 27 de case construite la Radauti are loc astazi, vineri, 7 septembrie 2007. Mona Nicolici, CSR Communication Manager: “Pentru Petrom este o onoare sa reprezinte Romania In cel mai mare proiect de voluntariat din Europa. Cu atat mai mult cu cat acesta se adreseaza romanilor care au atata nevoie de sprijin.

Este o dovada de responsabilitate si un model pe care, speram, sa-l urmeze cat mai multe companii. Noi vom ramane consecventi si vom continua dialogul si parteneriatul cu comunitatea. ” Initiativa Petrom de a participa la proiectul Habitat pentru Romania este parte a programului de responsabilitate sociala a companiei, “Respect pentru Viitor”. “

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2007%2009%202007.PDF


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
30 useri online

Useri autentificati: