DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 03.09.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 03.09.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 03.09.2007

Text extras din document
Cursul BNR 03.09.2007 1 EURO = 3.2627 LEI

Sedinta bursiera de astazi a fost caracterizata de o lichiditate destul de scazuta, volumul tranzactionat fiind de doar 39.9 mil lei. Indicele BET-FI, singurul indice sectorial al BVB, a crescut astazi cu 0.66%.

Societatile de Investitii Financiare au inregistrat astazi volume tranzactionate destul de scazute, SIF Oltenia (SIF5), cel mai tranzactionat dintre acestea, a marcat un volum tranzactionat de doar 0.52 mil. actiuni si a inchis sedinta la acelasi pret ca si cel de referinta, 4.5800 lei/actiune.

Cel mai tranzactionat emitent la prima categorie a BVB a fost SSIF Broker Cluj (BRK) ale carei titluri au fost tranzactionate intr-un numar de 1.44 mil titluri intre preturile 2.99 lei/actiune si 3.02 lei/actiune. Ultimul pret al zilei pentru titlurile BRK a fost de 2.99 lei/actiune (+3.10%).

Petrom SA (SNP) a inchis sedinta de tranzactionare de astazi in usoara descrestere -0.96%. Pretul la care s-a realizat ultima tranzactie a fost 0.5150 lei/actiune. Valoarea tranzactiilor a depasit cu putin 0.25 mil lei.

Banca Transilvania (TLV) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de aproximativ 1.36 mil. lei.

Capitalizarea bursiera a bancii a scazut in sedinta de astazi cu 0.55%, pretul de referinta pentru sedinta de maine fiind de 0.9050 lei/actiune.

Celalalt reprezentant al sectorului bancar, Banca Romana pentru Dezvoltare (BRD), a cunoscut o depreciere importanta a pretului, pe fondul unei lichiditatii scazute.

Tranzactiile cu actiuni BRD s-au efectuat intre un minim de 28.2000 lei si un maxim de 28.8000 lei/actiune. Pretul de referinta pentru sedinta de maine a fost stabilit de ultima tranzactie la valoarea de 28.3000 lei/actiune (-2.08%).

Reprezentantul industriei de echipamente pentru gazelor naturale si petrol pe piata RGBS, Armax Gaz din Medias (ARAX) a inregistrat un volum tranzactionat de 0.22 mil actiuni, valoarea totala a tranzactiilor ridicandu-se la 0.13 milioane de lei. Pretul de inchidere a fost de 0.5950 lei pe actiune, in crestere cu 0.85% comparativ cu cotatia de vineri, dupa ce a deschis sedinta de tranzactionare cu pretul de 0.6400 lei/actiune.STIRI BURSIERE

CNTEE TRANSELECTRICA SA (TEL)

Prin prezentul raport curent CNTEE TRANSELECTRICA SA informeaza publicul investitor interesat ca va organiza, conform Calendarului de Comunicare Financiara anuntat anterior, intalnirea cu analistii financiari, consultantii de plasament, brokerii si investitorii avand ca subiect prezentarea rezultatelor financiare aferente semestrului I 2007, in data de 4 septembrie 2007, la sediul punctului de lucru din str. Armand Calinescu nr. 2-4, cladirea Millenium, sala de la etajul al doilea, intre orele 15.00 18.00.

De asemenea, CNTEE TRANSELECTRICA SA instiinteaza persoanele interesate ca Situatiile Financiare consolidate la 30.06.2007 sunt disponibile la sediul punctului de lucru al societatii precum si pe site-ul www.transelectrica.ro, pagina Relatii Investitori/Date Financiare/Rapoarte Financiare.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2003%2009%202007.PDF


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
109 useri online

Useri autentificati: