DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 31.08.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 31.08.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 31.08.2007

Text extras din document
Cursul BNR 31.08.2007 1 EURO = 3.2719 LEI

Ultima sedinta bursiera a acestei saptamani a fost caracterizata de o lichiditate scazuta la nivelul majoritatii emitentilor, singurul indice care a inchis sedinta la un nivel superior fata de precedenta fiind BET-FI.

In topul preferintelor investitorilor s-a aflat astazi Rompertol Rafinare Constanta (RRC), cu o valoare a tranzactiilor foarte buna, de peste 13 mil lei. Capitalizarea bursiera a emitentului a continuat deprecierea inceputa in sedinta de ieri, inchizand sedinta la 0.1240 lei/actiune (-3.88%).

Volatilitatea pretului a fost destul de ridicata in aceasta sedinta, dupa ce in prima parte a ei pretul a urcat pana la 0.1330 lei (+3.10%), in a doua jumatate a scazut puternic pana la 0.1190 lei/actiune.

In topul celor mai tranzactionati emitenti se regasesc si actiunile Bancii Transilavania (TLV) cu un rulaj ce a depasit cu putin 3 mil lei. Capitalizarea bursiera a acestui emitent a ramas neschimbata dupa sedinta de astazi, pretul la care s-au tranzactionat ultimele actiuni TLV fiind 0.9100 lei.

Sectorul Investitiilor Financiare a suferit astazi la cpitolul lichiditate, valoarea tranzactiilor cu cele cinci SIF-uri finnd de aproximativ 8.33 mil lei. Cel mai tranzactionat SIF a fost astazi cel din Moldova, cu o valoare tranzactionata de aproximativ 1.91 mil lei. Acest emitent a inchis sedinta de tranzactionare in crestere cu 0.82% la pretul de 3.7100 lei pentru o actiune SIF2.

Pe piata RGBS o lichiditate foarte buna este inregistrata de titlurile Dafora SA (DAFR), valoarea tranzactiilor fiind de 2.28 mil lei. Pana la inchidere, actiunile acstui emitent au suferit insa o depreciere, pretul la care s-a realizat ultima tranzactie fiind 0.6100 lei/actiune, in scadere cu 4.69%. Pe piata Deals s-a realizat astazi o tranzactie speciala cu actiunile Bancii Carpatica (BCC) in valoare de 704,105 lei. Pretul la care a fost realizata tranzactia a fost 0.5300 lei/actiune (-1.85%). Inchiderea piatei Regular pentru acest emitent s-a realizat la 0.5350 lei/actiune (-0.93%).STIRI BURSIERE

SSIF Broker SA (BRK)

Consiliul de Administratie al SSIF “BROKER” SA, intrunit in data de 30.08.2007 a decis convocarea unei AGEA avand pe ordinea de zi majorarea capitalului social prin numerar si emiterea unui numar maxim de 24,000,857 actiuni noi cu valoarea nominala de 0.5000 lei reprezentand un procent maxim de 12.50% din numarul total de actiuni rezultate ca urmare a finalizarii si inregistrarii operatiunii de majorare a capitalului social care la data prezentului convocator se afla in plina derulare.

Actiunile noi vor fi oferite spre subscriere in conditiile legii la un pret de subscriere de 0.7500 lei/actiune, prima de emisiune fiind de 0.2500 RON/actiune.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2031%2008%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
39 useri online

Useri autentificati: