DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 28.08.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 28.08.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 28.08.2007

Text extras din document
Cursul BNR 28.08.2007 1 EURO = 3.2494 LEI

Sedinta bursiera de astazi a avut in centrul atentiei cei trei emitenti apartinand grupului Rompetrol, toti trei stabilind ca referinta pentru maine preturile maxime ale acestei zile. In topul preferintelor investitorilor s-a aflat astazi Rompertol Well Services (PTR), cu o valoare a tranzactiilor de peste 9.72 mil lei. Acest emitent a deschis sedinta de tranzactionare in pretul maxim al zilei, pe parcursul sedintei pretul a coborat pentru scurt timp la 2.1000. pretul la care a fost realizata ultima tranzactie a fost 2.1800 lei/actiune, in crestere cu 14.74%. Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a inregistrat cea mai puternica presiune exercitata de cumparatori, valoarea ordinelor afisate la cumparare in pretul maxim al zilei era de peste 35 mil lei la sfarsitul sedintei de tranzactionare. Interesul pentru marcarea profitului la acest pret a fost insa foarte mic, in piata fiind vandute doar 2.60 mil actiuni. Referinta pentru maine a fost stabilita la 0.1280 lei/actiune, urcand astfel capitalizarea bursiera a emitentului cu 14.29%. SIF Oltenia (SIF5) a fost al doilea in topul celor mai tranzactionati emitenti cu o valoare a tranzactiilor de numai 5.77 mil lei. Actiunile acesui emitent au fost caracterizate de o volatilitate destul de ridicata pe parcursul acestei sedinte, pretul variind intre 4.5500 si 4.6400 lei.

Pretul de referinta stabilit pentru sedinta de maine este in scadere cu 0.22% (4.6000 lei/actiune).

In topul celor mai tranzactionati emitenti se regasesc si actiunile Bancii Transilavania (TLV) cu un rulaj ce a depasit cu putin 4.44 mil lei. Capitalizarea bursiera a acestui emitent a ramas neschimbata dupa sedinta de astazi, pretul la care s-au tranzactionat ultimele actiuni TLV fiind 0.9200 lei.

Operatorul portuar Oil Terminal (OIL) atrage atentia in sedinta de astazi atat prin cresterea de pret cat si prin lichiditatea foarte buna. Dupa ce a deschis sedinta de tranzactionare la 1.0100 lei/actiune, in crestere cu 3.59%, pretul a urcat pana la limita superioara admisa de BVB.

Valoarea tranzactiilor cu actiunile acestui emitent a fost de peste 1.66 mil lei, iar pretul de referinta stabilit pentru maine 1.1200 lei/actiune (+14.87%).STIRI BURSIERE

AGRAS VIENNA INSURANCE GROUP SA (ASA)
Cu votul actionarilor reprezentand 92.30% din capitalul social se aproba introducerea sistemului dualist de administrare al societatii AGRAS VIENNA INSURANCE GROUP S.A. Noul sistem de administrare va fi mentionat in Actul constitutiv si in toate actele emise de societate, conform prevederilor legale in vigoare. Administrarea societatii in sistem dualist intra efectiv in vigoare la data inregistrarii la Registrul Comertului a membrilor Consiliului de Supraveghere..

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2028%2008%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
32 useri online

Useri autentificati: