DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 21.08.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 21.08.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 21.08.2007

Text extras din document
Cursul BNR 21.08.2007 1 EURO = 3.2772 LEI

Sedinta bursiera de astazi a inregistrat la BVB inca o zi de deprecieri, indicii bursieri pierzand pana aproape de doua procente fata de sedinta precedenta. BRD Groupe Societe Generale (BRD) a inregistrat o un ultim pret al titlurilor sale egal cu cel de referinta, si anume, 27.20 lei/actiune, tranzactiile efectuate astazi insumand un numar de 206.3 mii actiuni, schimbate in piata la un pret mediu de 27.3000 lei/actiune.

SSIF Broker Cluj (BRK) a fost in sedinta de astazi cel mai tranzactionat emitent listat la BVB, cu peste 1.8 mil titluri schimbate in piata la un pret mediu de 4.21 lei / actiune. Titlurile BRK au variat astazi intre un minim de 4.18 lei/actiune si un maxim de 4.24 lei/ actiune.

SIF Oltenia (SIF5) a inregistrat o depreciere a valorii titlurilor sale de 1.43%, ultimul pret al zilei fiind de 4.1300 lei/actiune. Volumul tranzactionat cu titluri SIF5 a fost de 1.22 mil titluri, tranzactionate la un pret mediu de 4.1500 lei/actiune, fiind cel mai tranzactionat emitent la bursa astazi.

O depreciere importanta a capitalizarii bursiere a inregistrat-o si SIF Transilvania (SIF3) ale carei titluri au inregistrat un ultim pret de 2.2200 lei/actiune, in scadere cu -2.20 % fata de sedinta de ieri. Volumul tranzactionat a fost de 1.06 mil titluri SIF3, cu o valoare totala de 2.42 mil lei.

Actiunile Banca Transilvania (TLV), dupa ce in decursul sedintei de tranzactionare au atins un maxim de 0.8900 lei/actiune si un minim de 0.8750 lei/actiune, au marcat un ultim pret al zilei mai mic cu 1.13% fata de cel de referinta, si anume 0.8750 lei/actiune, volumul tranzactionat fiind de 4.64 mil titluri.

Pe piata DEALS a BVB, titlurile BRD Groupe Societe Generale (BRD) au facut obiectul unor tranzactii cu 951.9 mii actiuni, transferate la un pret mediu de 27.2000 lei/actiune, si au insumat o valoare totala de 25.9 mil lei.STIRI BURSIERE

S.C. Bursa de Valori Bucuresti S.A. (BVB) informeaza ca in sedinta Comitetului Indicilor din data de 20 august 2007 a fost stabilita noua componenta a indicelui BET. Intrucat noua metodologie a indicilor BVB consacra lichiditatea ca principal criteriu in selectarea companiilor care fac parte din cosul indicelui BET, incepand cu data de 27 august 2007 structura BET va fi urmatoarea: Simbol bursier Denumire companie 1 TLV,Banca Transilvania S.A.; 2 BRD, BRD - Groupe Societe Generale S.A.; 3 SNP, Petrom S.A.; 4 RRC, Rompetrol Rafinare S.A.; 5 TEL, C.N.T.E.E. Transelectrica; 6 BRK, S.S.I.F. Broker S.A.; 7 IMP, Impact Developer & Contractor S.A. 8 BIO, Biofarm S.A.; 9 ATB Antibiotice S.A.; 10 TBM Turbomecanica S.A.

Ponderea fiecarui simbol bursier in componenta indicelui BET, valorile factorilor de „free float” si valorile factorilor de reprezentare vor fi calculate de catre BVB pe baza preturilor de inchidere stabilite in sedinta de tranzactionare de miercuri, 22 august 2007, si vor fi comunicate publicului in aceeasi zi.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2021%2008%202007.PDF


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
24 useri online

Useri autentificati: