DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 14.08.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 14.08.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 14.08.2007

Text extras din document
Cursul BNR 14.08.2007 1 EURO = 3.1967 LEI

Sedinta bursiera de astazi a fost caracterizata de o lichiditate relativ redusa, pe fondul careia indicii bursei bucurestene au inregistrat o depreciere semnificativa, continuand trendul descendent din ultimele sedinte. Indicele BET a inregistrat cea mai puternica depreciere, valoarea de inchidere a acestuia coborand iarasi sub nivelul de 10,000 de puncte.

In topul preferintelor investitorilor s-a aflat si astazi SIF Oltenia (SIF5) cu o valoare a tranzactiilor de aproximativ 7.32 mil lei. Acesta a fost singurul emitent din sectorul investitiilor financiare care a inchis sedinta la o valoare superioara fata de cea de ieri, pretul de referinta pentru maine fiind stabilit la 4.3100 lei/actiune (+0.47%).

SIF Moldova (SIF2) a urmat in topul celor mai lichizi emitenti de astazi, valoarea tranzactiilor fiind de 5.49 mil lei. Ultima tranzactie a acestei sedinte a fost realizata la acelasi nivel cu pretul mediu, respectiv 3.5500 lei/actiune (-0.28%). Sectorul bancar nu a avut nici el o lichiditate foarte buna. Actiunile Bancii Transilvania (TLV) s-au depreciat si ele astazi, pana la finalul sedintei pretul unei actiuni pierzand 1.10% (0.9000 lei/actiune).

Valoarea tranzactiilor cu actiunile acestui emitent a fost de 3.60 mil lei. Petrom SA (SNP), cel mai mare emitent cotat la bursa bucuresteana, a pierdut si el 0.95% din capitalizarea bursiera in sedinta de astazi, pe fondul unei lichiditati modeste. Pretul de referinta al sedintei urmatoare a fost stabilit la nivelul minim al acestei zile de 0.5200 lei/actiune.

Actiunile Broker Cluj (BRK) continua evolutia foare buna din ultima perioada. Pretul actiunilor BRK a urcat in sedinta de astazi pana la 4.3200 lei/actiune (+5.10%). Presiunea la vanzare la acest nivel a fost insa destul de mare, pana la inchidere pretul coborand la nivelul de 4.2500 lei/actiune (+3.41%). Interesul destul de mare pentru acest emitent a fost confirmat si in sedinta de astazi, valoarea tranzactiilor cu titlurile acestuia fiind de peste 4.21 mil lei.STIRI BURSIERE

SC OLTCHIM SA (OLT)

Referitor la explozia inregistrata la Oltchim SA, societatea informeaza ca aceasta s-a produs la instalatia de polieteri, datorita cresterii presiunii pe reactorul de prepolieteri. In urma exploziei s-a produs un incendiu care a fost localizat si stins aproximativ intr-o jumatate de ora si nu a afectat alte instalatii, restul combinatului functionand in conditii normale.

Accidentul s-a soldat cu raniti. Deocamdata nu au fost stabilite cauzele exacte ale exploziei. Pagubele inregistrate in urma acestui incident nu sunt de natura sa influenteze semnificativ activitatea societatii.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2014%2008%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
21 useri online

Useri autentificati: