DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 16.03.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 16.03.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 16.03.2007

Text extras din document
Cursul BNR 16.03.2007 1 EURO = 3.3639 RON

Bursa de Valori Bucuresti a consemat astazi o usoara scadere a preturilor, tranzactionandu-se aproximativ 39.15 mil lei. Indicii BET si BET-C au suferit si ei usoare corectii insa BET-fi i-a intrecut, acesta suferind o corectie de nu mai putin de: 2.36 puncte procentuale.

Actiunile BRD-Groupe Societe Generale au fost de departe cele mai tranzactionate valori mobiliare astazi la BVB. Valoarea inregistrata la sfarsitul pietei pentru acest emitent a fost de 9.45 mil lei, aceasta reprezentand aproape 25% din piata. Desi variatia pretului a ramas nula la sfarsitul sedintei, batalia dintre cumparatori si ofertanti a fost acerba, peste 0.45 mil actiuni schimbandu-si posesorii. In cursul sedintei pretul titlurilor BRD a oscilat intre 20.5000 si 21.0000 lei pe o actiune sfarsitul sedintei confirmand maximul zilei ca fiind pretul de referinta pentru sedinta de luni.

Societatile de Investitii Financiare au fost urmatoarele in optiunile investitorilor astazi. Cel mai tranzactionat emitent a fost SIF Oltenia (SIF5), cu un volum de 1.77 mil. actiuni tranzactionate. Acesta a inchis sedinta de tranzactionare la pretul de 2.9000 lei/actiune, cu o depreciere de 3.65%. Si SIF Moldova (SIF2) a inregistrat o valoare tranzactionata importanta tranzactionandu-se actiuni in valoare de 4.64 mil lei stabilind un pret de inchidere mai mic cu 2.64% decat cel din sedinta precedenta. Per ansamblu Societatile de Investitii Financiare au cunoscut deprecieri astazi, indicele BET-FI ajungand la valoarea de 54,812.08.

Pretul titlurilor Banca Transilvania (TLV) a crescut astazi, in piata realizandu-se 185 tranzactii la un pret mediu de 1.0900 lei, valoarea depasind cu putin 2.25 mil lei. Ultima tranzactie la TLV a stabilit un pret de inchidere de 1.0900 lei pe actiune

Sectorul petrolier a fost slab reprezentat astazi de Petrom si Rompetrol care au consemnat volume foarte mici. Actiunile Petrom (SNP) s-au depreciat astazi cu 1.68% ajungand la un pret de 0.5850 lei/actiune, in timp ce preul titlurilor Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a coborat cu 1.91% pana la nivelul 0.0922 lei/actiune.

Pe piata DLBS au fost relizate doua tranzactii cu actiuni C.N.F.R. Navrom Galati. Pretul la care s-au realizat tranzactiile a fost 4.5 lei/actiune cu 18.18% sub pretul de referinta. Valoare tranzactiilor a fost de 3.14 mil. RON si reprezinta 10.13% din capitalul social al societatii.


STIRI BURSIERE
SC SOCEP SA (SOCP)
Societatea anunta in cadrul convocaturului pentru AGOA si AGEA din data de 23.04.2007 aprobarea repartizarii profitului net pentru anul 2006 care va fi folosit astfel: 145.727 lei pentru majorarea capitalului social propus la AGA Extraordinara si 1.956.508 lei pentru alte rezerve de finantare proprie.

S.C TURISM FELIX S.A (TUFE) Bursa de Valori Bucuresti S.A (B.V.B) anunta ca miercuri, 21 martie 2007, incepe tranzactionarea pe piata reglementata administrata de B.V.B - Sectorul Titluri de Capital - Categoria 2 actiuni - a actiunilor emise de S.C TURISM FELIX S.A Baile Felix.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2016.03.2007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
87 useri online

Useri autentificati: