DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English




Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Tableta juridica R&S Tab digitalizeaza Dreptul


Rentrop & Straton



Tableta juridica R&S Tab digitalizeaza Dreptul

Prezentul este doar un culoar catre viitor, de-a lungul caruia au loc micile revolutii, cele care schimba lucrurile suficient cat sa impinga angrenajul inainte.

O astfel de revolutie este si Tableta juridica R&S Tab, o inovatie tehnologica dedicata exclusiv practicienilor in drept.

Traim intr-o lume a vitezei in care informatia se imbina cu tehnologia pentru a da masura excelentei, o lume care pune pret pe rapiditate si accesibilitate. De aceea, Rentrop&Straton a comprimat universul juridic pana intr-atat incat l-a redus la o simpla tableta digitala. De fapt, vorbim despre prima tableta conceputa pentru a veni in intampinarea nevoilor profesionistilor in drept.

Astfel, sfera juridica, cu toata complexitatea sa, a capatat cu R&S TAB o noua caracteristica: portabilitatea, devenind mai simpla si mai accesibila ca niciodata. Totul pentru ca dumneavostra sa o puteti consulta oricand si de oriunde.

Sunteti avocat? Luati tableta R&S TAB la intalnirile cu clientii. Sunteti jurist? Tineti-o aproape la birou. Sunteti magistrat? Luati-o in sala de judecata. Sunteti student? Faceti-o colega de curs. Orice statut socio-profesional detineti, tableta juridica R&S Tab va va fi asistent si partener deopotriva.

Tehnologia si dreptul au fuzionat intr-un dispozitiv modern si util, elegant si inteligent, provocator prin inedit si generos prin continut. R&S Tab este de fapt rezultatul unui crez, unui trio conceptual: lucrurile trebuie sa fie flexibile, accesibile si eficiente. Sunt aspectele definitorii ale tabletei juridice R&S TAB, la care se adauga simplitatea: simplitatea manevrarii, simplitatea accesarii si simplitatea designului.


Tableta juridica R&S Tab mai mult decat o moda

Pentru ca aveti nevoie de raspunsuri rapide, solutii pertinente si prompte, intregul univers juridic, cu toata legislatia care il defineste, cu spetele si jurisprudenta, vi se dezvaluie cu o simpla atingere de deget.

Dar tableta juridica nu este un doar un gadget si nu a fost creata doar pentru a fi la moda. Este un instrument de lucru menit sa va tina la curent cu ultimele noutati legislative si sa va puna la dispozitie pachetul complet de informatii specializate: acte normative actualizate in permanenta prin softul Legis, Codurile civil si penal explicate prin 100 de teste grila, modele de formulare si contracte variate si accesul nelimitat la o baza informativa vasta, sub forma unui portal online care inglobeaza stiri si spete juridice, solutii si practici in domeniu.

Timpul este o resursa volatila si pretioasa. Nu o irositi cautand informatii imprastiate printr-o multitudine de carti de specialitate. R&S Tab este compilatia de informatii nascute atat din teorie, cat si din practica. Fiti ageri si eficienti, faceti din profesionalism propria identitate, iar din flexibilitate propriul stil de lucru. Faceti un pas in plus catre performanta cu R&S TAB!

Iar peste toate, nu va rezumati doar la a pune sub semnul intrebarii toate acestea. Testati veridicitatea lor si functionalitatea tabletei, pe indelete si in mod gratuit, la sediul librariei Rentrop&Straton din Bdul. Natiunile Unite nr. 4, "Gemenii" Sitraco, bl. 107A, Sector 5 (tel. 021.317.25.83). Pentru detalii si comanda, click aici.

Tableta juridica R&S Tab merita sansa de a va surprinde, iar dumneavoastra meritati sa beneficiati de performantele si utilitatea ei. Testati, apreciati si achizitionati tableta juridica R&S TAB!

19-10-2011



Comentarii introduse



Introducere comentariu 21-10-2021  


Nu poti introduce un comentariu nou fara a fi inregistrat.
Pentru a te inregistra ca membru intra aici







Alte articole





Termeni juridici, grupare tematica




Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile



Coordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
39 useri online

Useri autentificati: