DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Distrugere arhiva veche
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Ordin 2633/2013 pentru modificarea Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto nationalPublicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 687 din 8 noiembrie 2013

MINISTERUL MEDIULUI SI SCHIMBARILOR CLIMATICE

Luand in considerare Referatul de aprobare al Administratiei Fondului pentru Mediu nr. 588 din 6 noiembrie 2013 pentru modificarea Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, aprobat prin Ordinul ministrului mediului si schimbarilor climatice nr. 1.239/2013, cu modificarile si completarile ulterioare,
avand in vedere prevederile art. 13 alin. (4) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 196/2005 privind Fodul pentru mediu, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 105/2006, cu modificarile si completarile ulterioare,
in temeiul art. 13 alin. (3) din Hotararea Guvernului nr. 48/2013 privind organizarea si functionarea Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice si pentru modificarea unor acte normative in domeniul mediului si schimbarilor climatice, cu modificarile si completarile ulterioare,
ministrul mediului si schimbarilor climatice emite prezentul ordin.

Art. I
Ghidul de finantre a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, aprobat prin Ordinul ministrului mediului si schimbarilor climatice nr. 1.239/2013, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 274 din 15 mai 2013, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza:

1. La articolul 8, alineatul (6) va avea urmatorul cuprins:
"(6) Utilizarea tichetului se face in termen de cel mult 45 de zile lucratoare de la eliberarea sa de catre colectorul validat, fara a se depasi insa data de 20 decembrie a anului in care se desfasoara programul."

2. La articolul 27, alineatul (11) va avea urmatorul cuprins:
"(11) Ultima cerere de decontare se poate depune, cel mai tarziu, la data de 23 decembrie 2013, iar decontarea se efectueaza pana la data de 31 decembrie 2013 inclusiv,"

3. La articolul 33, alineatul (7) va avea urmatorul cuprins:
"(7) Termenul de valabilitate a notei de inscriere este de cel mult 90 de zile lucratoare de la emitere, fara a se depasi insa data de 23 decembrie 2013."


4. Articolul 34 va avea urmatorul cuprins:
"ARTICOLUL 34 - Achizitionarea autovehiculului nou
(1) In termenul de valabilitate a notei de inscriere, producatorul validat si proprietarul inscris efectueaza formalitatile de vanzare-cumparare a autovehiculului nou, producatorul validat scazand din pretul de comercializare a acestuia cuantumul primei de casare.
(2) La data efectuarii formalitatilor de vanzared-cumparare, proprietarul inscris depune la producatorul validat urmatoarele documente:
a) nota de inscriere, exemplarul proprietarului, in original; aceasta primeste numar si data de intrare si se restituie proprietarului inscris;
b) declaratia pe propria raspundere, in forma autentificata de notarul public, prin care proprietarul inscris isi exprima in mod explicit optiunea de a achizitiona autovehiculul nou pe numele sau; declaratia se depune la Autoritate de catre proprietarul validat cu ocazia efectuarii decontului.
(3) La achizitionarea autovehiculului nou, producatorul validat elibereaza beneficiarului factura, certificatul de conformitate si cartea de identitate a autovehiculului."


5. Articolul 55 va avea urmatorul cuprins:
"ARTICOLUL 55 - Achizitionarea autovehiculului nou
(1) In termenul de valabilitate a notei de inscriere, productorul validat si proprietarul inscris efectueaza formalitatile de vanzare-cumparare a autovehiculului nou, producatorul validat scazand din pretul de comercializare a acestuia cuantumul primei de casare.
(2) La data efectuarii formalitatilor de vanzare-cumparare, proprietarul inscris depune la producatorul validat urmatoarele documente:
a) nota de inscriere, exemplarul proprietarului, in original; aceasta primeste numar si data de intrare si se restituie proprietarului inscris;
b) declaratia pe propria raspundere, in forma autentificata de notarul public, prin care reprezentantul legal isi exprima in mod explicit optiunea de a achizitiona autovehiculul nou pe numele proprietarului inscris; declaratia se depune la Autoritate de catre producatorul validat cu ocazia efectuarii decontului.
(3) La achizitionarea autovehiculului nou, producatorul validat elibereaza beneficiarului factura, certificatul de conformitate si cartea de identitate a autovehiculului."

6. Anexa nr. 1 se modifica si se inlocuieste cu anexa la prezentul ordin.

Art. II
Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.


ANEXA


[click pentru Anexa]