DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Distrugere arhiva veche
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Legea 48/2014 privind unele masuri referitoare la platile nationale directe complementare in sectorul zootehnic. Lege nr. 48/2014Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.

Art. 1
(1) Sumele reprezentand primele beneficiarilor platilor nationale directe complementare in sectorul zootehnic pe care acestia trebuie sa le restituie ca urmare a titlurilor de creanta emise in urma verificarilor efectuate de catre centrele judetene ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura si/sau a municipiului Bucuresti, dispuse prin deciziile emise de camerele de conturi judetene si a municipiului Bucuresti in cadrul misiunii "Auditul performantei privind implementarea, administrarea si gestionarea programului de identificare si inregistrare a animalelor si a utilizarii bazei de date in acordarea subventiilor si a altor forme de sprijin din partea statului pentru perioada 2007-2010", inclusiv penalitatile de intarziere, nu se mai recupereaza.
(2) Titlurile de creanta/notificarile de punere in intarziere, emise de catre centrele judetene ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura sau a municipiului Bucuresti pentru punerea in aplicare a deciziilor emise de camerele de conturi judetene si a municipiului Bucuresti prevazute la alin. (1) sunt anulate prin efectul prezentei legi.
(3) Sumele recuperate sau, dupa caz, depuse voluntar de catre beneficiarii platilor nationale directe complementare in sectorul zootehnic in contul de subventii al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura pana la data intrarii in vigoare a prezentei legi, in baza titlurilor de creanta/notificari de punere in intarziere, emise de catre centrele judetene ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura sau a municipiului Bucuresti pentru punerea in aplicare a deciziilor prevazute la alin. (1), se restituie.


Art. 2
(1) Solicitantii care au respectat conditiile cu privire la platile nationale directe complementare in sectorul zootehnic, prevazute in Regulamentul (CE) nr. 73/2009 al Consiliului din 19 ianuarie 2009 de stabilire a unor norme comune pentru sistemele de ajutor direct pentru agricultori in cadrul politicii agricole comune si de instituire a anumitor sisteme de ajutor pentru agricultori, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1290/2005, (CE) nr. 247/2006, (CE) nr. 378/2007 si de abrogare a Regulamentului (CE) nr. 1782/2003, dar care nu au incasat sumele cuvenite acestor plati, urmare a depunerii cererilor aferente, beneficiaza de acestea, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.
(2) Plata sumelor prevazute la art. 1 si alin. (1) al prezentului articol se realizeaza pana la data de 31 decembrie 2014.

Art. 3
Sumele necesare aplicarii prevederilor prezentei legi, in cuantum de 26.877 mii lei, se asigura in limita prevederilor bugetare ale Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pe anul 2014, Capitolul 83.01 "Agricultura, Silvicultura, Piscicultura si Vanatoare", Titlul 40 "Subventii", articolul 40.15 "Sprijinirea producatorilor agricoli".


Art. 4
In termen de 30 de zile de la intrarea in vigoare a prezentei legi, prin ordin al ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale si al ministrului finantelor publice, se stabileste procedura de plata a sumelor prevazute in prezenta lege.


Aceasta lege a fost adoptata de Parlamentul Romaniei, cu respectarea prevederilor art. 75 si ale art. 76 alin. (2) din Constitutia Romaniei, republicata.
Nu este


Cautare legislatie:-------------
Drept OnLine va prezinta in cadrul acestei Sectiuni cateva reglementari juridice de interes general, cu mentiunea ca informatiile prezentate in aceasta sectiune au un caracter pur informativ, existand posibilitatea de a fi intervenit modificari ulterioare, abrogari, nesurprinse aici.
-------------


Alte reglementari
Termeni juridici, grupare tematica

Coordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
19 useri online

Useri autentificati: