DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Detaliu stire


Cautare stiri:    
Promovare Traducatori
FIDES TRADUCERI
Bd. Hristo Botev nr.9, sector3, Bucuresti, Bucuresti
Detalii Birou: FIDES TRADUCERI


Ce soft pentru avocati se potriveste fiecarui profesionist
25-06-2014
Sursa: Cloud Business Solutions

------------------
Softurile pentru cabinetele de avocatura si pentru avocati in general se vor transforma intr-o constanta caracteristica acestui domeniu de activitate. Motivul pentru care popularitatea acestor programe se afla in continua crestere este faptul ca acestea au un rol vital in stabilirea de proceduri, in organizare si in eliminarea erorilor umane.

Optiunile unui soft pentru avocati sunt diferite de la un program la altul, in functie de cel care a creat aplicatia. De cele mai multe ori, utilizatorii trebuie sa caute programul care se potriveste cel mai bine nevoilor din biroul propriu.

Este foarte important ca fiecare avocat care doreste sa cumpere astfel de aplicatii pentru uzul propriu sa verifice nivelul de adaptabilitate al aplicatiei. De exemplu, daca exista sansa ca, undeva in viitor, cabinetul de avocatura sa schimbe radical domeniul cazurilor pe care le preia sau sa schimbe procedurile, atunci ar fi bine ca programul cumparat sa fie unul flexibil, care sa se poata modifica odata cu schimbarile din firma.

5 motive sa folosesti un soft pentru avocati

Fiecare avocat are nevoie, in primul rand, de un sistem care sa se potriveasca modului sau de lucru. Inainte de a cumpara sau a se abona pentru a folosi o astfel de aplicatie este indicat sa existe o discutie cuprinzatoare cu producatorul programului pentru a stabili exact care sunt nevoile firmei si cum poate o astfel de aplicatie sa ajute.


Ce fel de aplicatii exista:

1. Sisteme traditionale de software - Aceste programe sunt instalate pe servere interne, aflate in sediul cabinetului de avocatura. Aplicatia poate fi accesata numai de la anumite calculatoare si numai din interiorul firmei. Metoda de stocare a datelor pe servere proprii este invechita. Cei mai multi profesionisti nu apeleaza la un astfel de sistem pentru ca el implica si colaborarea cu un specialist IT, sume mari cheltuite pe servere si spatiu extins care trebuie alocat cerintelor de ordin tehnic.

2. Sisteme moderne care stocheaza informatiile in cloud - Potrivit tendintei din Europa de Vest, cele mai cautate softuri pentru cabinetele de avocatura sunt cele cu stocare pe servere externe (stocare in cloud), care nu implica niciun fel costuri pentru echipamente sau intretinere tehnica. Mai mult, astfel de sisteme, asa cum este de altfel si Aplicatia apisLEX, au avantajul ca pot fi accesate de oriunde, de la orice calculator, smartphone si tableta, doar printr-o conexiune la Internet. Plata pentru astfel de programe se face in cel mai convenabil mod, sub forma de abonament lunar.

3. Sisteme hibrid - Exista si sisteme care pot fi folosite atat intern, cu circuit inchis, cat si extern, in varianta in cloud.

Putini stiu ca astfel de programe de management pentru avocati sunt foarte populare in Marea Britanie, Statele Unite si Canada. Primele soft-uri specializate pe teme juridice au aparut inca de la inceputul anilor 80. Bineinteles, vorbim despre variante mult mai simpliste si mai putin performante, insa este de retinut ca nevoia de a automatiza fluxul de lucru si de a organiza datele intr-un sistem informatic a aparut inca de acum 30 de ani.

La ora actuala, cel mai performant sistem in cloud din Romania care se poate personaliza in totalitate in functie de cerintele fiecarui client este Aplicatia apisLEX.

Aplicatia apisLEX ofera avocatilor un sistem performant de gestionare a dosarelor si a contractelor. Cu un astfel de program, facturarea si incasarea onorariilor se realizeaza mult mai simplu si organizat. Pentru managerii cabinetelor de avocatura, Aplicatia apisLEX este dotata cu modul de pontaj si gestionare a fluxului de lucru, crescand astfel productivitatea firmei. In plus, pentru cei care vor sa fie notificati atunci cand trebuie sa se prezinte in instanta, aplicatia poate fi setata sa anunte utilizatorul cu privire la termenele si sedintele programate. Aplicatia este integrata cu serviciu de email si poate fi accesata online atat de pe laptop cat si de pe tableta si telefon.Serviciile publice din Romania. Evolutie si reforme
Dinca Dragos Valentin

Detalii si comenzi
Pret lei: 16.914.36


Comentarii introduse

Fii primul care comenteaza - Login si formularul de mai jos, in cadrul acestei pagini


Introduce un comentariu


Nu poti introduce un comentariu nou
fara a fi inregistrat - Login
Echipa Redactorilor de stiri DreptOnline.ro:Linkuri rapide
 • Pagina de stiri
 • Pagina principala
 • Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  36 useri online

  Useri autentificati: