DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Detaliu stire


Cautare stiri:    
Promovare Traducatori
FIDES TRADUCERI
Bd. Hristo Botev nr.9, sector3, Bucuresti, Bucuresti
Detalii Birou: FIDES TRADUCERI


Eugen Teodorovici: Beneficiarii, prioritatea mea! Fac apel catre acestia sa depuna urgent cereri de plata pentru toate facturile, pana la 1 august, dupa ultima modificare a OUG 64/ 2009
17-06-2014
Sursa: Ministerul Afecerilor Europene

------------------
Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a participat astazi la Reuniunea Comitetului de Monitorizare pentru POS DRU, organizata la sediul Ministerului Fondurilor Europene. Acesta a facut un apel catre beneficiari de a semnala cat mai rapid toate problemele cu care se confrunta inca, pentru ca specialistii MFE sa solutioneze cazurile si le-a cerut sa depuna urgent cereri de plata pentru toate facturile, salariile, bursele si subventiile ramase restante din anii trecuti, pana la 1 august, dupa ultima modificare a OUG 64/ 2009. Totodata, ministrul a atras atentia Organismelor Intermediare (OI) ca in cazul in care acestea nu vor da randamentul cerut din perspectiva implementarii reformei de simplificare si eficientizare a sistemului in ceea ce priveste politica fata de beneficiar, MFE va lua masuri dure acolo unde abordarea va continua sa ramana "una stufoasa si fara rezultat".

"In vederea cresterii suportului direct acordat beneficiarilor, va amintesc de masura recent introdusa ca modificare a OUG 64/2009 care va permite dumneavoastra, beneficiarilor POS DRU, sa depuneti cereri de plata pana la data de 01 august 2014, sume restante aferente cheltuielilor angajate in perioada de implementare a proiectului, dar pentru care documentele justificative (facturi, state de plata, centralizatoare de cheltuieli etc.) au fost primite sau intocmite inainte de 11 septembrie 2013. Beneficiarul ramane prioritatea mea si as vrea tare mult ca toate solicitarile dumneavoastra si problemele pe care vreti sa ni le semnalati, sa fie transmise cat mai curand la noi, pentru a le solutiona cu rapiditate. In ceea ce priveste activitatea OI-urilor, cele care nu vor da randament si nu vor aplica politica simplificarii si a eficientizarii sistemului, vor ramane fara obiectul muncii. Termenul pentru ca problemele existente semnalate sa dispara este finalul acestei luni. Cine isi duce la bun sfarsit obligatiile beneficiaza de tot sprijinul meu", a subliniat Eugen Teodorovici.

Cat priveste motivarea expertilor din institutiile publice implicati in implementarea proiectelor, Eugen Teodorovici a propus stabilirea unui plafon de salarizare la nivelul celor din MFE si includerea acestei prevederi in Ghidul Solicitantului Conditii Generale 2014.

La randul sau, reprezentantul Comisiei Europene, Aurelio Cecilio, si-a exprimat bucuria de a se afla in Romania si a aratat ca la nivelul CE sunt apreciate eforturile si pa?ii facuti de tara noastra, incurajand autoritatile de la Bucuresti si beneficiarii sa continue drumul inceput intrucat sunt inca foarte multe de facut.

"In mod cert, pla?ile catre beneficiari s-au facut intr-un ritm mai alert si mai eficient astfel incat au fost recuperate multe lucruri, dar nu trebuie sa uitati ca aveti multi pasi de facut in continuare. N-ar trebui sa vorbim astazi doar despre absorbtie, ci mai ales despre ceea ce am reusit sa facem impreuna in ultimii ?apte ani. Am reu?it sa ne atingem obiectivele propuse? Acest aspect trebuie sa ne intereseze", a aratat Aurelio Cecilio.Drept financiar. Editia 2
Postolache Rada

Detalii si comenzi
Pret lei: 69.959.42


Comentarii introduse

Fii primul care comenteaza - Login si formularul de mai jos, in cadrul acestei pagini


Introduce un comentariu


Nu poti introduce un comentariu nou
fara a fi inregistrat - Login
Echipa Redactorilor de stiri DreptOnline.ro:Linkuri rapide
 • Pagina de stiri
 • Pagina principala
 • Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  26 useri online

  Useri autentificati: