DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Detaliu stire


Cautare stiri:    
Promovare Traducatori
FIDES TRADUCERI
Bd. Hristo Botev nr.9, sector3, Bucuresti, Bucuresti
Detalii Birou: FIDES TRADUCERI


Romania va prelua presedintia Organizatiei si Adunarii Parlamentare a Cooperarii Economice la Marea Neagra in semestrul II din 2015
23-05-2014
Sursa: Agerpres

------------------
Romania va prelua presedintia in exercitiu a Organizatiei Cooperarii Economice a Marii Negre, dar si a Adunarii Parlamentare a Cooperarii Economice a Marii Negre, in semestrul II din 2015, acest dublu mandat deschizand noi oportunitati ce trebuie fructificate, a declarat, joi, senatorul Marian Vasiliev, membru in Adunarea Parlamentara a Cooperarii Economice la Marea Neagra, in prima zi a Forumului Inovarii Social-Economice Dunare - Marea Neagra de la Bucuresti.

"Tema Dunarii este una interesanta pentru fiecare dintre noi. Latura parlamentara a Marii Negre cuprinde 12 tari, Romania fiind chiar al 5-lea contributor in aceasta organizatie si are un rol foarte important in dezvoltarea parlamentara a relatiilor bazate pe cooperarea la Marea Neagra. În calitate de membru al delegatiei Romaniei la Marea Neagra, doresc sa va asigur ca promovarea antreprenoriatului si a proiectelor de cooperare intre tarile Marii Negre reprezinta una dintre prioritati. Vreau sa subliniez ca, in cel de-al doilea semestru al anului viitor, Romania va prelua presedintia in exercitiu a Organizatiei Cooperarii Economice a Marii Negre, dar si a Adunarii Parlamentare. Cred ca acest dublu mandat de coordonare a cooperarii la Marea Neagra, atat la nivel guvernamental, cat si parlamentar, ne ofera oportunitati importante pe care trebuie sa le propunem', a spus Vasiliev.

Acesta a mentionat, totodata, ca parlamentarii trebuie implicati mai mult in domeniul care vizeaza dezvoltarea zonelor dunarene si a celor aflate la Marea Neagra.

"Parlamentarii trebuie implicati in toate palierele de activitati. Acestia sunt ca o curea de transmisie foarte buna in tot ce inseamna latura externa intre Guvern si autoritati locale. Fiecare pas pe care il facem, in final, va putea aduce prosperitate zonelor dunarene si celor de la Marea Neagra', a subliniat senatorul.

Eurolink — Fundatia House of Europe organizeaza, joi si vineri, cea de-a patra editie a forumului dedicat Zilei Maritime Europene in Romania, eveniment aflat sub egida Comisiei Europene — DG Mare, cu sprijinul Senatului Romaniei, Ministerului Afacerilor Externe, Academiei Romane si Institutului Bancar Roman.

În acest an, genericul forumului este 'Promovarea unui Antreprenoriat Inteligent in contextul inovarii pentru Regiunea Dunare — Marea Neagra'.

Ziua Maritima Europeana, creata la 20 mai 2008 printr-o declaratie tripartita a presedintilor Comisiei Europene, Parlamentului European si Consiliului UE, se sarbatoreste in fiecare an in jurul datei de 20 mai si are ca scop cresterea vizibilitatii Europei maritime.

Editiile precedente ale Zilei Maritime Europene au avut loc la Bruxelles (2008), Roma (2009), Gijon (2010), Gdansk (2011), Göteborg (2013) si Valetta (2013).

Strategia Dunarii, proiectul politic european de amploare si vizibilitate lansat de Romania, impreuna cu Austria, a fost adoptata de Consiliul European in 24 iunie 2011, ca strategie macro-regionala a Uniunii Europene /UE/.Codul fiscal si Normele metodologice. Cod 564. Actualizat la 1.03.2015
Editie coordonata si prefatata de Bragaru Mihai

Detalii si comenzi
Pret lei: 69.959.42


Comentarii introduse

Fii primul care comenteaza - Login si formularul de mai jos, in cadrul acestei pagini


Introduce un comentariu


Nu poti introduce un comentariu nou
fara a fi inregistrat - Login
Echipa Redactorilor de stiri DreptOnline.ro:Linkuri rapide
 • Pagina de stiri
 • Pagina principala
 • Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  28 useri online

  Useri autentificati: