DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Detaliu stire


Cautare stiri:    
Promovare Traducatori
FIDES TRADUCERI
Bd. Hristo Botev nr.9, sector3, Bucuresti, Bucuresti
Detalii Birou: FIDES TRADUCERI


Ordinul 146/2014 privind evaluarea externa periodica a domeniilor de studii universitare de master acreditate
19-04-2014
Sursa: Monitorul Oficial

------------------
In Monitorul Oficial Partea I nr. 236/2014 a fost publicat Ordinul 146/2014 privind aprobarea Procedurii specifice de evaluare externa periodica a domeniilor de studii universitare de master acreditate.

Se constituie, in anul universitar 2013-2014, domeniile de studii universitare de master acreditate, din programele de studii universitare de master acreditate in urma evaluarii facute de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior pana la data de 30 iunie 2013, in conformitate cu prevederile Hotararii Guvernului nr. 369/2013 pentru aprobarea Metodologiei privind acreditarea domeniilor de studii universitare de master pe baza programelor de studii de master acreditate.

Programele de studii universitare de master acreditate, care au depasit termenul de evaluare periodica de 5 ani si care au fost incluse in domeniile de studii universitare de master acreditate, se evalueaza odata cu evaluarea externa periodica a domeniilor de studii universitare de master din care acestea fac parte.

Pentru aplicarea prezentei proceduri specifice de evaluare, in vederea evaluarii programelor de studii universitare de master acreditate care au depasit termenul de evlauare periodica de 5 ani si care au fost incluse in domeniile de studii universitare de master acreditate, se procedeaza la etapizarea evaluarii externe periorice a domeniilor de studii universitare de master, in functie de numarul programelor universitare de master din fiecare domeniu de studii universitare de master care au depasit termenul legal de evaluare periodica, astfel:
a) pentru stabilirea anului calendaristic in care un domeniu de studii universitare de master acreditat urmeaza sa parcurga procedura de evaluare externa periodica, se determina un an calendaristic de referinta, in functie de anii calendaristici in care au fost acreditate de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior programele de studii universitare d emaster in din domeniul respectiv;
b) anul calendaristic de referinta se determina la nivelul fiecarei institutii de invatamant superior, pentru fiecare domeniu de studii universitare de master, ca medie aritmetica ponderata a anilor in care programele de studii universitare de master din domeniul respectiv au obtinut acreditarea, in raport cu numarul programelor de studii universitare de master acreditate in fiecare an. Valoarea obtinuta se rotunjeste la intreg, in plus, si reprezinta anul calendaristic de referinta in care domeniul de studii universitare de master a fost acreditat. La acesta se adauga perioada ciclica de evaluare periodica de 5 ani, rezultand anul calendaristic la care domeniul de studii universitare de master urmeaza sa treaca prin procedura de evaluare periodica;
c) anul calendaristic calculat la lit. b) reprezinta ultimul an in care domeniul respectiv de studii universitare de master este acreditat.

Anul in care se realizeaza evaluarea externa a domeniului de studii universitare de master este si anul de evaluare al fiecarui program de studii universitare de master din domeniul respectiv.

Textul integral al Ordinului: Ordinul 146/2014 privind evaluarea externa periodica a domeniilor de studii universitare de master acreditateRecuperarea creantelor prin procedura insolventei
Alexandru-Paul Dimitriu

Detalii si comenzi
Pret lei: 69.959.5


Comentarii introduse

Fii primul care comenteaza - Login si formularul de mai jos, in cadrul acestei pagini


Introduce un comentariu


Nu poti introduce un comentariu nou
fara a fi inregistrat - Login
Echipa Redactorilor de stiri DreptOnline.ro:Linkuri rapide
 • Pagina de stiri
 • Pagina principala
 • Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  42 useri online

  Useri autentificati: