DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Detaliu stire


Cautare stiri:    
Promovare Traducatori
FIDES TRADUCERI
Bd. Hristo Botev nr.9, sector3, Bucuresti, Bucuresti
Detalii Birou: FIDES TRADUCERI


Dacia Group: Programul "Rabla" din acest an este unul modern, iar primele efecte sunt incurajatoare
11-04-2014
Sursa: Agerpres

------------------
Programul "Rabla" din acest an este unul modern, in special prin implementarea sistemului informatic si prin accesul liber al clientilor la orice marca auto, precizeaza, vineri, intr-un comunicat de presa, Grupul Dacia.

"Dacia considera ca programul de reinnoire a parcului auto din Romania este o masura care si-a dovedit eficienta in timp. El a permis accesul clientilor romani la achizitia de vehicule noi intr-o perioada economica dificila, sustinand totodata eforturile de improspatare a parcului auto. Programul REMAT din acest an este unul modern, prin evolutiile care au fost aduse, in special prin implementarea sistemului informatic si prin accesul liber al clientilor la orice marca auto.

Acest lucru a fost posibil si prin faptul ca autoritatile competente au dat dovada de deschidere si transparenta, luand in calcul propunerile venite din partea industriei si din partea APIA. Primele efectele ale programului din acest an sunt deja incurajatoare", mentioneaza constructorul auto.

Potrivit presedintelui director general al companiei, Nicolas Maure, in anul 2013, Dacia a vandut in Romania aproape de 25.000 de unitati, iar in acest context Dacia-Renault va propune si va sustine in continuare masuri care sa duca la cresterea pietei auto.

Joi, vicepresedintele Consiliului de Administratie Dacia si presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM), Constantin Stroe, a afirmat ca "Rabla a fost atat de bine gandit incat a lasat loc la patrunderea a peste 220.000 automobile second-hand".

"Nu vreau sa supar pe nimeni, dar numitul Program de Reimprospatare a Parcului National de Automobile a fost atat de bine gandit incat a lasat loc la penetrarea a peste 220.000 automobile second hand. Comertul trebuie sa cunoasca libertate, fara bariere, dar discrepanta este formidabila", a spus Stroe.

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, a anuntat, la inceputul acestei saptamani, ca persoanele fizice interesate sa achizitioneze un autovehicul nou prin Programul "Rabla" pot merge, incepand din 8 aprilie, la dealerii auto si, ulterior, sa-si caseze masinile mai vechi de opt ani la centrele REMAT, admise de Administratia Fondului pentru Mediu /AFM/.

Pentru editia din acest an a Programului "Rabla", lansat oficial cu doua luni mai devreme decat in 2013, vor fi alocate 20.000 de tichete valorice, din care 17.000 pentru persoane fizice, iar restul pentru persoane juridice si institutii publice. In cazul acestora din urma, ultimele estimari arata ca programul va incepe dupa 20 aprilie.

Posesorii de autovehicule cu o vechime mai mare sau egala cu opt ani isi vor putea achizitiona, in 2014, o masina noua prin programul "Rabla" pe baza unui tichet valoric in suma de 6.500 de lei, care se va aloca electronic. Practic, este pentru prima data cand voucherele nu vor mai fi acordate fizic beneficiarilor, urmand sa fie alocate electronic in sistemul informatic al AFM. De asemenea, se va utiliza un singur tichet electronic pentru achizitionarea unui autovehicul nou, la fel ca si anul trecut.

Pentru editia din acest an, bugetul total este de 140 milioane de lei, iar persoanele fizice care doresc sa beneficieze de un tichet electronic se pot adresa direct producatorilor/dealerilor validati in program.Preturile de transfer. Intre optimizare fiscala si evaziune transfrontaliera. Editia 2
Cuciureanu Florin,Patroi Dragos,Radu Vigi

Detalii si comenzi
Pret lei: 34.929.67


Comentarii introduse

Fii primul care comenteaza - Login si formularul de mai jos, in cadrul acestei pagini


Introduce un comentariu


Nu poti introduce un comentariu nou
fara a fi inregistrat - Login
Echipa Redactorilor de stiri DreptOnline.ro:Linkuri rapide
 • Pagina de stiri
 • Pagina principala
 • Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  50 useri online

  Useri autentificati: