DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  


Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Detaliu stire


Cautare stiri:    


Programul bancilor de Sarbatori
24-12-2013
Sursa: Agerpres

------------------
Unitatile Bancii Comerciale Române BCR) vor fi inchise pentru public in zilele de 25 si 26 decembrie 2013 si 1 si 2 ianuarie 2014, se arata intr-un comunicat al bancii transmis AGERPRES.
Marti, 24 decembrie 2013, unitatile BCR vor lucra dupa programul normal, iar pe 31 decembrie 2013 vor lucra cu clientii pâna la orele 13,00.
"BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor ATM), a automatelor de schimb valutar ASV) si a masinilor multifunctionale MFM) ce vor fi permanent la dispozitia clientilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv sarbatorile legale", se precizeaza in comunicatul bancii.
In aceasta perioada, detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de Asistenta de urgenta pentru detinatorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24. Mai mult, clientii bancii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare si vor putea sa efectueze operatiuni bancare prin internet, prin canalele alternative oferite de banca. In plus, clientii care apeleaza InfoBCR vor beneficia non-stop de suport tehnic in utilizarea serviciilor de operatiuni bancare la distanta, asistenta de urgenta pentru detinatorii de carduri BCR si informatii personalizate si generale despre produsele si serviciile BCR.
Si unitatile BRD — Groupe Societe Generale GSG) vor fi inchise pe 25, 26 decembrie 2013, 1 si 2 ianuarie 2014, insa agentiile bancii din marile centre comerciale din tara vor functiona si in zilele de 26 decembrie 2013 si 2 ianuarie 2014, conform unui program special afisat la sediul fiecarei unitati.
Potrivit comunicatul BRD, agentiile Bran si Poiana Brasov vor functiona in zilele de 26 decembrie 2013 si 2 ianuarie 2014, intre orele 10,00 si 14,00, iar casa de schimb valutar Visa Tax din Aeroportul Henri Coanda va avea program non-stop. Pe 24 si 31 decembrie 2013, agentiile BRD vor functiona pâna la ora 17,00, cu exceptia celor amplasate in mari magazine si aeroporturi, care vor lucra potrivit unui program specific.
"In aceasta perioada, BRD ramâne aproape de clientii sai si prin serviciile de internet banking, precum si prin Serviciul Vocalis. Acest serviciu va oferi toate functionalitatile pe 24 si 31 decembrie intre orele 8:00 si 16:00. In zilele de 25, 26 decembrie 2013, respectiv 1 si 2 ianuarie 2014 vor fi disponibile optiunile automate de interogare sold/ operatiuni si suportul de urgenta carduri/ banca la distanta", se mai arata in comunicatul bancii.
Zilele de 25, 26 decembrie 2013 si 1, 2 ianuarie 2014 sunt zile nelucratoare si in unitatile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Call Center, cu exceptia unitatilor din cadrul hypermarket-urilor, Selgros si a mall-urilor, anunta banca prin intermediul unui comunicat de presa. Pe 24 si 31 decembrie 2013, agentiile Raiffeisen Bank vor avea program normal. Directia Call Center va asigura asistenta permanenta pentru carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online, Clienti de Top si FWR, se precizeaza in comunicat. Unitatile din Selgros, hypermarket-uri si mall-uri vor avea programe specifice de functionare.
De asemenea, Banca Comerciala Carpatica informeaza ca unitatile teritoriale nu vor avea program de lucru cu publicul in zilele de 25-26 decembrie 2013 si 1-2 ianuarie 2014.
"Reteaua de ATM-uri a BCC va functiona pe toata perioada sarbatorilor. Clientii vor avea acces la resursele lor financiare si prin serviciul de internet banking BCC e-Smart. Detinatorii de carduri BCC vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri", se arata intr-un comunicat al bancii.Legislatia transporturilor. Cod 584. Actualizat la 25.10.2015
Edi?ie coordonat? ?i prefa?at? de Andreea-Teodora St?nescu

Detalii si comenzi
Pret lei: 17.915.3


Comentarii introduse

Fii primul care comenteaza - Login si formularul de mai jos, in cadrul acestei pagini


Introduce un comentariu


Nu poti introduce un comentariu nou
fara a fi inregistrat - Login
Echipa Redactorilor de stiri DreptOnline.ro:Linkuri rapide
 • Pagina de stiri
 • Pagina principala
 • Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  24 useri online

  Useri autentificati: