DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
Nu

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: Piatra Neamț
Data: 19-05-2020

Titlu/Subiect: Nu
Bună ziua . Mă numesc X și am să vă rog să mă lămuriți și pe mine cu privire la drepturile familiei sau chiar și un sfat personal ar fi binevenit. Am 28 ani sunt din Neamț dar până cu doi ani în urmă am locuit în străinătate . Am cunoscut un tip pe internet și ne am organizat sa ne întalnim. La scurt timp ne am întâlnit 2 săptămâni , relația nu a mers exact așa cum îmi imaginasem dar totuși am spus că poate este doar o perioada de adaptare de obișnuința și ne am oferit posibilitatea de a ne crea o familie. A fost totul pe repede înainte. Imediat ne am mutat împreună , la el . Am decis prematur să facem un copilaș , zis și făcut .Nu suntem căsătoriți ! Trăim în concubinaj. Acum la distanță de 1 an și câteva luni de relație am ajuns la concluzia că nu ne potrivim și că această relație este toxică . Fără să intru prea mult in detalii…după cum am spus mai sus eu sunt din Neamț iar tatăl fetei in Teleorman. Am o garsoniera proprie dar nu am venituri , trăiesc din 300 lei alocatia copilului care tot pe numele lui este , el are un job cu minimul pe economie însă nu are locuință pe numele lui … eu nu am pe nimeni de partea mea , însă el își are familia de partea lui , familia mea este decedată . Îmi doresc sa plec în străinătate , el nu își dorește să vina , i am spus că îmi doresc să iau și fetița cu mine daca el nu vrea sa vina , însă mi-a spus că nu va da semnătura necesara deoarece este și copilul lui și îi este frica că nu o sa l mai vadă . I am spus că eu cu el și copilul nu putem duce o viață bună împreună deoarece suntem vulcanici , ne certăm , iar toate astea afectează copilul la nivel psihic , caracterial etc , în plus știe că nu am nici un venit și ca sa pot trăi trebuie sa merg sa lucrez în străinătate să i pot oferi ceva mai mult fetiței . Ce este de făcut în cazul asta ? Nu vreau sa apelez la tribunal deoarece nici nu am venituri si nu am pe nimeni de partea mea și îmi este frica sa nu mi pierd copilul .Trebuie să menționez că la insistențele lui am decis să i dau fetiței numele lui de familie deci fetiță ii poartă numele și în prezent are 8 luni. Va rog sa mă sfătuiți . Pot sa trec fetiță pe numele meu și să le scot pe el din ecuație în așa fel încât să scap de gurile lor ? Cum pot face asta ? Ce s ar întâmplă dacă s ar ajunge la tribunal? Exista posibilitatea ca eu sa pierd fetița ? Care sunt cerințele pe care trebuie sa le îndeplineasc pentru a nu pierde fetita ? Asistenta sociala cu ce mă poate ajuta în privința asta ? Va rog din suflet sa mă căliți și să mi deschideți mintea cu sfaturile și experiența dumneavoastră de aur . Cu stima și respect X !Niciun raspuns nu a fost postat inca


Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Apel
Cale de atac
Actiune introdusa la instanta judecatoreasca superioara celei care a pronuntat o hotarare in prima instanta, prin care se solicita anularea hotararii judecatoresti si judecarea in fond a cauzei
Definitie Apel
General, extinsDefinitie Bun
Valoare economica destinata a satisface nevoi materiale sau spirituale, susceptibila de apropriatiune sub forma dreptului patrimonial (prof. univ. dr. Ghe. Beleiu)
Un lucru, dreptul patrimonial care are ca obiect lucrul.
Definitie Bun
Drept CivilDefinitie Familie
Familia are la baza casatoria liber consimtita intre soti.

In Romania statul ocroteste casatoria si familia; el sprijina, prin masuri economice si sociale, dezvoltarea si consolidarea familiei.

Relatiile de familie se bazeaza pe prietenie si afectiune reciproca intre membrii ei, care sunt datori sa-si acorde unul altuia sprijin moral si material.

Familia si relatiile de familie sunt reglementate de Codul Familiei
Definitie Familie
Dreptul FamilieiDefinitie Parte
Persoana ce a participat la incheierea unui act juridic, personal sau prin reprezentant, fata de care se produc efectele actului juridic.
Definitie Parte
Actul juridic civil

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
37 useri online

Useri autentificati: