DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Raspunsuri juridice
Procura speciala abuziva

Intrebarile au fost introduse prin formularul
Intreaba un Avocat


DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale, nu utilizeaza cookies. Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: office@dreptonline.ro.

Intrebari si raspunsuri juridice
Arhiva intrebari juridice

Cautare intrebare + raspuns juridic:
Dreptul securitatii sociale
Moarcas Costea Claudia-Ana,Moarcas Costea Claudia-Ana

Detalii si comenzi
Pret lei: 54.9
46.67Localitate: Vancouver
Data: 19-05-2020

Titlu/Subiect: Procura speciala abuziva
Buna ziua Din Martie 2020 batranii au murit peste tot de covid-19 in masa, asta nu mai este un secret pentru nimeni. In Montreal Canada sunt peste 2000 de batrani din casele de batrani morti in timp de doua luni. Prin urmare batranii de aici si din multe alte tari care-si respecta cetatenii au decis sa blocheze accesul din afara in casele de batrani. Ei nu pot fi deplasati decat la spital, cu salvarea, cand sunt in situatii critice dupa care sunt testati si intra imediat in carantina inainte sa revina in casa de batrani. In acelasi timp Romania continua sa ceara acestor batrani sa produca aceste mizerii de Procuri Speciale pentru a mandata o persoana sa le ridice pensia si care dupa ce expira le opreste si varsarea pensiilor. Ca sa poti sa-ti reintrii in drepturi pentru o persoana in varsta si bolnava) este aproape imposibil in conditiile in care pensionarul trebuie sa se deplaseze pentru cateva saptamani in Romania si sa mearga pe la toate ministerele...practic trebuie sa -ti refaci dosarul de pensie de la zero. Cei care nu sunt capabili sa mearga sunt condamnati sa-si piarda pensiile de contribuabil spe bucuria autoritatilor din Romania care astfel fac ceva economie. Statul si guvernul Romaniei nu au luat nici o masura in aceasta problema stiind faptul ca deciziile de izolare completa a caselor de batrani este pe o perioada nelimitata de timp. Singura solutie ar fi abrogarea acestei legi abusive care scoate din drepturi zeci si sute de mii de pensionari. Am contactat oficialitatile si se evita luarea unei decizii penru ca pensionarii nu reprezinta o prioritate. Presedintia, guvernul Romaniei, senatorul diasporei si avocatul poporului sunt muti sau te invita sa comunici cu Casele de pensii...ca si cum aia ar putea abroga legi sau da derogari sau OUG. Suntem constant luati de prosti si se vizeaza stresarea batranilor in speranta ca multi vor ceda si mai rarim din ei. Bine ca pensionarii cu pensii speciale nu sunt afectati de COVID-19 ei fiind beneficiarii acesei crize mondiale. Solutia ar fi sa eliminam batranii cu pensii de contribuabil si sa avem buget mai mare pentru cei cu pensii speciale ?!? As vrea sa discut mai pe larg aceasta problema insa n-am gasit nici un email sau mod a va contacta decat aici Va multumesc Valentin PiersicNiciun raspuns nu a fost postat inca


Nu poti introduce un raspuns si obtine datele de contact ale celui(ei) care intreaba fara a fi inregistrat(a).
Pentru a te inregistra ca membru intra aici


Raspunsurile prezentate aici nu au un caracter oficial, nu este asigurata corectitudinea celor afirmate, avand cu preponderenta rol de sfaturi bazate pe cunostinte si/sau experienta

Sectiunea intrebarilor publiceExplicatii termeni - definitii juridice din Dictionar juridic

Definitie Avocatul Poporului
Institutia Avocatul Poporului are drept scop apararea drepturilor si libertatilor cetatenilor in raporturile acestora cu autoritatile publice.

In activitatea sa, avocatul poporului este independent fata de orice autoritate publica. In exercitarea atributiilor sale, avocatul poporului nu se substituie autoritatilor publice.

Avocatul poporului nu poate fi supus nici unui mandat imperativ sau reprezentativ. Nimeni nu il poate obliga pe avocatul poporului sa se supuna instructiunilor sau dispozitiilor sale.

Avocatul poporului este numit de Senat pe o durata de 4 ani. Mandatul avocatului poporului poate fi reinnoit o singura data.

Institutia Avocatului Poporului este reglementata de Legea nr. 35/1997 privind organizarea si functionarea institutiei Avocatul Poporului
Definitie Avocatul Poporului
Drept CivilDefinitie Bun
Valoare economica destinata a satisface nevoi materiale sau spirituale, susceptibila de apropriatiune sub forma dreptului patrimonial (prof. univ. dr. Ghe. Beleiu)
Un lucru, dreptul patrimonial care are ca obiect lucrul.
Definitie Bun
Drept CivilDefinitie Mandat
Contractul in temeiul caruia o persoana numita mandant, imputerniceste pe o alta persoana, numita mandatar, sa incheie in numele ei si pentru ea anumite acte juridice.
Definitie Mandat
Drept Civil

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
34 useri online

Useri autentificati: